pondělí 10. prosince 2018

recenze produktu - LED řetěz

Posvítíme si na to!

A co na tom, že venku je zima a padá sníh a světýlka jsou podzimně laděná? Vůbec nic! Radost udělají i tak. Je tu někdo, kdo nemá rád světýlka? Jaká máte doma? Která vás baví? Dnes se dají sehnat za pár korun kdekoli. Pepco je hodně vděčný obchod i jiné jemu podobné. Je jen dobře, že je nemám v dosahu. Za to internet v dosahu mám, což taky není dobrý - balíčky z Číny jsou... návykové, bacha na to!




Výběr byl tentokrát dost... na levačku. Proč? V sekci blogera se zobrazilo 10 variant pro výběr a při kliknutí na další stranu (neb je jich tam skoro 40) se produkty neustále opakovaly. Pořád dokolečka ty stejné a co jsem koukala, teď to dělá zase. Tak nevím, je to nějaký error nebo zúžili blogerům nabídku? Celkem na tom nesejde, další kousek můžu vybrat až za dva měsíce, takže uvidíme, co tam bude a po čem sáhnu, pokud vůbec po něčem :)



A jdeme konkrétně k produktu:

Dodací lhůta – hledám, hledám - objednáno 10.10. a balíček mi ve schránce přistál... 26.11. Čekala jsem to horší. Zejména vzhledem k stavu České Pošty, organizačním změnám na jihu a taky jejich skvostnému oznámení lomeno varování, které mě na pobočce pobavilo - znělo asi takto: Upozorňujeme zákazníky, že vzhledem k náročnosti a vytíženosti neručíme za to, že balíčky poslané na začátku prosince do Vánoc adresátům dorazí... Šťastné a veselé! Plus, vezmu-li v úvahu cenu poštovného, která je fakt otřesná - posíláte-li něco do okruhu cca 35 km - je skoro levnější to dovézt! A ještě vám možná zbude!

Balení - ustálená klasika - stále ta samá obálka, nepoškozená, čistá, uvnitř vše v pořádku a po vybalení nezapáchající a funkční - vítězství!

První dojmy – prostě řetěz. Tady asi nejde věc nějak rozvést detailněji, ale prosím - že jste to vy, zkusím se hecnout. Na výběr bylo ze čtyř barevných variant a dvou délek. Barvy:

a) oranžovo červená varianta
b) červená varianta
c) žluto oranžová varianta
d) zeleno červeno oranžová varianta

Délka - 1,5 metru nebo 3 metry. Na kratším má být 10 světýlek, na delším 20. Napájení je na klasické tužkové baterie. Kratší varianta po vás bude chtít dva kousky, ta delší rovnou tři - jinak rada: pokud tento nebo jemu podobné LED řetězy uskladňujete a nějakou dobu nepoužíváte, doporučuji baterie vyndavat. Zamezíte tak jejich vytečení, vybití nebo znehodnocení.

Avizované množství - jeden kus
Obdržené množství – jeden kus

Objednaná velikost - délka 3 metry, počet světýlek 20 - což přesně odpovídá. Materiál plast a látka. Kvalita je překvapivě dobrá. Nepoznáte rozdíl oproti předraženým kouskům třeba z nejmenovaných hobby marketů.

Mile překvapená jsem byla z následujícího zjištění - nemáte k dispozici pouze on/off, ale je možnost výběru. Kdo taky miluje možnost výběru? Světýlka buď můžou klasicky svítit, nebo blikat - no neberte to!


Teď se ovšem trochu posmějeme, chcete? Kdo si tipne původní cenu před avizovanou monstr slevovou akcí? Dvě stě? Tři sta? Čtyři sta? Nebuďte labutě! Krásný neuvěřitelně vtipných 629,- korun českých! a vůbec se nestydí tam takovou věc napsat! Po slevě 72% (tomu říkám úlet!) zaplatíte jenom 175,- kaček a nulové poštovné, za to tleskám a bez ironie - myslím za to nulové poštovné. Taky to mají v názvu, tak by se slušelo to dodržet.


K řetězu se prokliknete tudyma :)

Děkuji webu postovnezdarma.cz za poskytnutí zboží a za skvělou spolupráci. Článek je mým svobodným vyjádřením názoru. Nechválím z donucení. Když se mi něco nelíbí - stejně jako u knih - poznáte to :) Hezký večer, vaše Vendi. 

PS: pokud vás zajímají jiné Led světelné varianty, namátkou tu máme:

5 variant růží 2,2 metru za 175,- Kč
♠ romantická LED ♥ 1,2 metrů 10 světýlek za 179,- Kč
♠ 5 variant hvězdiček 3 metry 20 světýlek za 175,- Kč
♠ sexy růžoví zajíčci 3 metry a dokonce 30 světýlek za 165,- Kč
netopýří - 2 metry a 20 kousků za 175,- Kč

plus celá kopice dalších variant, o kterých nemáte ani tušení - dýně, houbičky, fotbalové míče, sovy, koule, duchové, sněhuláci, kolíčky na fotky, květiny, velikonoční vajíčka, zmrzlé kapky, sobi, jednorožci, šišky, sněhové vločky, pampelišky, lampiony - kriste, ještě se v  tom orientujete? 



4 komentáře:

  1. Světýlka se mi moc líbí! Kdysi jsme mívali podobné, ale se zelenými světýlky, měli jsme s tím omotané zábradlí v patře a vypadalo to moc krásně :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně taky - jsem na ně ujetá :D páni, se zelenými? Tak to muselo být hodně hezké - tohle je taková teplá žlutá ještě umocněná tou oranžovou :)

      Vymazat
  2. zkuste přímo v číně do 50,-Kč
    aliexpress.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nebojte - o téhle možnosti vím, a pokud budu něco takového kupovat, tak jsou obchody jako Pepco, Tiger, Kik a nebo právě Ali - jenže to do recenze pro konkrétní web skutečně napsat nelze :)

      Vymazat

Každý komentář velmi potěší, i kdyby to byl obyčejný smajlík. Díky za Váš čas :)