úterý 7. října 2014

srpnový brandnooz box


V říjnu mít srpen? Proč ne! :) 

Co to je, kolik to stojí, jak to funguje a mnohé další informace se dozvíte na brandnooz.cz


Zelený balíček je tu a my jdeme nakouknout, co hezkého (spíš dobrého) si pro nás přichystali :)


V literatuře se tomu říká klišé... a myslím, že i ve filmech... něco slaného, něco sladkého, něco tekutého... mno, nebuďme hned na začátku skeptičtí, třeba nás mile překvapí, jeden totiž nikdy neví.


Nejsou smažené, ale pečené... nejsou to brambůrky... je to nové spojení nachos a popcornu... je to z Rakouska... a je to nečekaně dobré! Zobla jsem si a předala tátovi, jen se zaprášilo ☺


Jo... tato plechovka stále stojí v kuchyni... Proč? Inu, jsem divná nebo prostě Plum je švestka? Kde ve světě je švestka broskev? Budí to ve mně nedůvěru.


Mňam! Sbíhají se mi sliny jen tu skleničku vidím. Schwartau je osvědčená značka, často kupovaná, velmi chutná a i tato novinka sklidila velký úspěch. Dokonce takový, že za nasbírané věrnostní bodíky jsem si ji nechala poslat i v září ☺ Z té kombinace limetka/jahoda jsme měli obavy, které nedošly naplnění. Palec hore.


A nadšení střídají rozpaky. Zdálo se to jako dobrý nápad. 

Cituji: Nápoj s 3 různými dávkami aktivních složek včetně extraktů z vybraných bylin pomáhajících a prospívajících lidskému organismu během celého dne. Tři pístky - start s příchutí grapefruitu, aktivita s příchutí zeleného čaje a citronu, regenerace s příchutí mařinky vonné. Toliko teorie, jdeme k praxi. Máte máčknout na pístek, vypustí se prášek, protřepete, vypijete, naplníte vodou, zavřete a opakujete postup.

Na zmáčknutí pístku potřebujete na pomoc chlapa. Mám sílu a nedala jsem to. První pokus se zdařil a zelený čaj chutnal. Druhý pokus dopadl katastrofálně, do vody se vysypaly oba zbývající prášky a to nebylo nic moc. Tak nevím, kde udělali soudruzi z NDR chybu...


Koktejl Avanti Spritz... nádherná láhev, lákavě vypadající obsah. Má to být již namíchaný koktejl v lahvi s vůní a chutí zapadajícího slunce. A já se ptám: "Kdo ochutnal zapadající slunce?" Celkem se těším, až přijde příležitost, při které láhev otevřeme :)



Závěr: v boxíku bylo ještě koření uzená paprika, tofu paštika, zlatopramen Radler, Delissa oříšková a ledová káva Nescafé. Celkový dojem ze všeho je ucházející. Nebyl kečup ani majonéza, byly skvosty i katastrofy. Stále nás to baví a uvažujeme o koupi ročního předplatného, kdy jeden boxík vyjde na 199 kaček... jsme na to tří... někdo to prokouří ani se nestihne rozkoukat... stále a znovu opakuji (a do oficiálního hodnocení boxu to píšu také), že bych ocenila ingredience, se kterými si můžu hrát a že některé výrobky jsou na trhu klidně i dva roky, takže to rozhodně nejsou novinky, ale je potřeba vzít v potaz, že je to stále ještě projekt v plenkách, který se má od svého německého bratra hodně co učit :)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Každý komentář velmi potěší, i kdyby to byl obyčejný smajlík. Díky za Váš čas :)