čtvrtek 18. prosince 2014

Den osmnáctý


Myslíte, že je něco, po čem by Severus Snape skutečně toužil? Co by to bylo? A jak se staví k takové věci, jakou je masáž?

Dnešní dárek vymyslela Claire





Veškerá práva ohledně tématu HP náleží J.K.Rowling, za vše ostatní je odpovědná má mysl v těsné spolupráci s mou fantazií. Píšu pro zábavu, čtenářky a ne pro zisk. Bez souhlasu autorky platí zákaz kopírování textu.

Severus vytvořen pomocí ChibiMaker, křídla a dárečky staženy z openclipart.

18.12.

Čtvrtek, osmnáctého prosince, ještě jeden den ho dělil od víkendu a postupných odjezdů neposlušných tupých hlav na vánoční svátky domů. Pak se zavře ve své laboratoři a nos vystrčí jen v případě, že dostane hlad, protože v laboratoři se nejí! Sem tam bude mít nějaký ten dozor, ale co je to oproti sedmi hodinám v kuse, které právě absolvoval. Jeho nejlepší hábit padl za oběť výbuchu ve druhém ročníku. Nebylo kouzlo, jež by zvrátilo útok plamenivky rudé, kterou ho polil Denny Hewitt. Následující trest, ke kterému se má hlásit hned v příštím roce, mu poskytne náležité ponaučení. Ale i Severus se dnes něco naučil, a sice to, že by měl na některých svých rozhodnutích trvat a ne je odkládat. Již na začátku prosince byl pevně rozhodnutý jít za Minervou a nechat si zablokovat krb. Kdyby tak byl skutečně učinil, rozumějte, převedl by myšlenku v čin, pak by teď neposkakoval po místnosti po jedné noze a nedržel se za hlavu v místech, kde mu na čele naskakovala boule… Jak se to semlelo?

Inu, to máte tak… Odcházel do ložnice, aby si převlékl zničený hábit. Nakonec se rozhodl, že už nikam nepůjde a tak zůstal pouze v košili a kalhotách. Zul si boty, rozepínal si horní dva knoflíčky, aby ho neškrtily, nekoukal na cestu a napálil to přímo do obrovské krabice, která stála z ničeho nic uprostřed místnosti. Navíc byla ještě ukrutně těžká, takže při nárazu do Severusova statného těla neustoupila ani o milimetr. Důsledkem srážky byl tedy náš profesor bohatší o jednu ukázkovou bouli, naražený malíček, uraženou ješitnost a jeden parádní značkový masážní stůl.


Pokud se chcete zeptat, co si Severus Snape počne s masážním stolem, pak vězte, že součástí daru byla i masérka, která (bude-li jí uděleno náležité svolení) přijde za klientem až domů. Ve vší počestnosti, je mi jasné, že vás napadají samé… no, jen se přiznejte! Takže až bude mít pan profesor napjaté svalstvo nebo zablokovaný krk, stačí pomocí letaxové pošty zadat příslušné heslo a jeho potřeby budou obratem uspokojeny. Celkem pětkrát. Tedy na tolik masáží byl poukaz vypsán. Kdy, jak a zda vůbec dar využil, se nám zjistit nepodařilo, došlo totiž k našemu prozrazení a čtete-li tento příspěvek po Štědrém dni, pak vězte, že si v současné době odpykáváme svůj trest. Ano, mluvím v množném čísle, neboť… však si o tom také brzy přečtete – konkrétně 24.12.

4 komentáře:

  1. Ten Severus se teda má, to ti povím. Masáž jsem naposledy absolvovala před 12 lety, asi tam budu muset zase zajít, jak jsem naladěná :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No koukej mazat, relax je potřeba! :) A když si dal říct i Severus, tak to prostě nemůžeme jinak! :D

      Vymazat
  2. Mami: já by som si to vedela užiť...len keby na to bol čas...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Čas prchá jak splašená mrcha... kruci, odkud tohle mám?

      Vymazat

Každý komentář velmi potěší, i kdyby to byl obyčejný smajlík. Díky za Váš čas :)