úterý 29. července 2014

květnový brandnooz box


Dnes se podíváme na to, co nás čekalo uvnitř již čtvrtého boxíku. Byl tam zase kečup? Dorazilo všechno vcelku? Překvapilo nás něco? Nadchlo? Znechutilo? A šli byste do toho i vy?

Podrobnější info o brandnooz boxících najdete na jejich domovské stránce.

Vše bylo opět pokryto notoricky známou "slámou", která práší, ale chápu, že skleněné věci potřebují adekvátní podestýlku, tudíž mlčím, ot(v)írám a vybaluji. I tak se na FB množily stížnosti, že okurky nebo hořčice dorazily rozbité. Díky Bohu, že náš PPL kurýr patří mezi ty opatrnější ☺


Ano, světě div se - další brambůrky jsou tu! Vysvětlete mi, proč bych si měla dát brambůrky s vůní a chutí hamburgeru a nedat si třeba místo toho domácí burger? Kvalita naprosto nesrovnatelná, kalorickou hodnotu raději nezmiňuji. Ne,  vážně - ke mně smí brambůrky jenom slané, v nejhorším případě paprikové! Děkuji, předávám dál...


SoftKings měkké cookies... zbožnuji cookies... domácí... tohle bylo sladké, mazlavé, čokoládové cosi, co chutnalo, ale ujíždět na tom skutečně nebudu.


Ano! Tleskám a děkuji - pan Valdemar Grešík si zaslouží pusu! Šest pytlíčků bylinkových směsí bez soli a glutamanu. Vonící, úžasné a pro všestranné využití - do polévky, grilovací byliny, maďarská směska, na špagety, peperoncino a důvěrně známé provensálské bylinky. Tento kousek nám udělal skutečně radost! 


Stejně tak kyselé okurky, které se u nás v letním období konzumují na kila. Dovolím si citovat oblíbené Pelíšky: Jak to myslíš, kyselý? Od profesora Rhona z Bubenče nemůžou být kyselé!

Byly kyselé, křupavé a zmizely v mžiku!☺


Poslední věc stojící za zmínku jsou žvýkačky Mentos. Osvěžující, akorát sladké, leč s nešvarem všech současných žvýkaček, který nese název: takřka nulová výdrž :( škoda. S velkou nostalgií jsme si zavzpomínali na dobu, kdy růžové Pedro vydrželo celičký den a někdy ještě druhý den bylo poživatelné...


V boxu se mimo jiné nacházela půl litrová plechovka Coca cola s Homerem Simpsonem, Dijonská hořčice, Hellmann´s omáčka k masu se zeleným pepřem, energy drink s Bartem Simpsonem a BonaVita Dobré z ovsa.

Rozhodla jsem se nepsat recenzi na každý výrobek, ale jen na to, k čemu mám co říct ☺ Energy drinky nepiju, cola je cola, omáčku k masu přidáváme do dresinků na saláty, dijonskou hořčici taktéž. No a cereálie nenadchnou ani neurazí - s mlékem a banánem k snídani jsou perfektní. 

Celkový dojem z boxíku zůstává u průměru a těšíme se na další ☻



4 komentáře:

  1. To koření vypadá božsky, stejně, jako ten hambáč na obalu chipsů :D. Ale u nás by měly úspěch i ty chipsy, tak nějak na nich kluci ulítávaj :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak u nás taky do koše neputovaly :) Jen já je fakt nemusím :) A koření doporučuji, protože to je skvělá záležitost :) :(

      Vymazat
  2. Koření od Grešíka jsou bezva. Pokud bys chtěla déle trvající žvýkačku, kup si balíček Oralflux, jsou v lékárnách. Cena je sice kapku vyšší, ale ne až tak moc. A navíc člověk něco dělá pro svůj chrup. :-)
    Bára

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S kořením souhlasím a po žvýkačkách se podívám - moc díky :)

      Vymazat

Každý komentář velmi potěší, i kdyby to byl obyčejný smajlík. Díky za Váš čas :)