středa 16. července 2014

Střípek pátý


aneb naše návštěva Londýna pokračuje. Co na tom, že od ní uplynulo již půl roku, vzpomínky nám nikdo nevezme a zážitky rovněž tak. A dnes si připomeneme, kde jsme s Wixie bloumaly 30.12.2013 ve 21:43. Bylo tam rušno, teplo, barevno a především - bonbonky kam se jen člověk podíval - tušíte? 


Znáte M&M´s? Jsou čokoládové nebo čokoládové s arašídem uprostřed... mňam. A představte si, že v Londýně jsou čtyři patra - 35 000 square feet, což je cca 11000 metrů čtverečních jen o nich. No mohly jsme to s Wixie vynechat? NEMOHLY!



Je to takový malý svět ve světě. Můžete si zapózovat u speciálního doubledeckeru v "životní" velikosti. U emandems vojáka s typickou britskou pokrývkou hlavy. Kochat se barvami a všemi možnými i nemožnými předměty s danou tématikou. Nelze se nevybrat. 


Další výhodou je, že uvnitř není zima. Čili pokud se chcete zahřát a rádi se tulíte v davu, neváhejte. Je možné, že mimo vánoční svátky a předsilvestrovké dny je tam menší frmol, ale nespoléhala bych na to :)


Ano, koupit můžete opravdu vše - od pyžam, přes polštáře, hrnečky, hry, ručníky až po tužky, sluchátka k přehrávači a mnoho dalšího.


A samozřejmě bonbonky. Můžete si vybrat, zda sáhnete po sezónním balení, případně neskutečném množství vtipných zásobníků nebo si od asistentky vezmete pytlíček a čeká vás dilema číslo dva...


...jakou barvu si mám, sakra, vybrat??? Jsou tu všechny barvy, různé speciální mixy - v jednom patře čokoládové bonbonky, ve druhém ty s arašídy. Připravte se na menší strkanici, ale nic extrémního, měly jsme štěstí na slušné lidi.






Jen fronty u pokladen by mohly působit odrazujícím dojmem, ale ono vám venku nic neuteče, personál byl usměvavý, za každý nákup nad deset liber dáreček dle výběru ze tří nebo čtyř věcí, no problem 8-) Na obrázku dole už vidíte, co jsem si nabrala - zmijozelský mix "lentilek", buráčky do fialova a jeden mega mix pro rodinku domů. 


Závěrem - i kdyby se vám nechtělo utrácet (ceny nejsou nijak přemrštěné, ale extrémně levné taky ne - prostě zlatý střed), určitě nakoukněte, protože to stojí za to. Interiér je nádherný, lentiláci jsou v různých podobách - sochy, obrazy - určitě stojí za to je vidět, vyfotit nebo prostě jen nasát tu čokoládově sladkou atmosféru ♥

6 komentářů:

  1. No, tak v tomhle ráji by se nelíbilo snad jen otci Willyho Wonky ... jinak už mne nikdo další nenapadá. :-D
    Díky za další dílek - i když teď budu muset vymyslet, čím zahnat mlsnou....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tos vystihla přesně :D Rádo se stalo a u dalšího se těším na viděnou :)

      Vymazat
  2. Ježiškotku, takhle po ránu a hned sladké? No tak jo;-) Děkuji za pohled do zákulisí;-))))) ale pyžamko si asi nechám vlastní...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to čti večer :D Pyžamko? Jak do toho zapadá pyžamko? Vedro mi narušilo vedení :D

      Vymazat
  3. Hmm, tak mi právě něco ukáplo na klávesnici :D. Já takhle k večeru fakt nemůžu na takovýhle obrázky koukat! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ojoj, já se tak moc omlouvám :D Dobrá, musím si někam napsat poznámku, že příště doplním varování následujícího znění: Prosíme čtenářky, aby si k článečku vzaly něco dobrého k jídlu či k pití, neb po přečtení je s největší pravděpodobností chytí mlsná :D :)

      Vymazat

Každý komentář velmi potěší, i kdyby to byl obyčejný smajlík. Díky za Váš čas :)