úterý 19. srpna 2014

červnový brandnooz box


Ano, já vím, že už je srpen, jsem holt pozadu. Námětů na články moc, času málo. A když už nějaký zbude, stojí ostatní zájmy frontu, přece jen... nejen blogem živ je člověk :) Dosti stesků, jdeme recenzovat. 

Co je box zač, kolik stojí, jak to funguje - vše a mnohem více najdete na domovské stránce brandnooz.




Klasická zelená krabice a v ní prasící sláma (no já vážně chtěla napsat prášící :D, stačí jeden maličký překlepík a sranda je na světě). Ale chápu, zboží je třeba zabalit. Trošku jsem se lekla, že skleněné věci tentokrát nebyly obaleny v bublinkové folii, ale náše slečna z ppl jezdí zřejmě opatrně, tudíž reklamace nebyla potřeba ☺


Na začátek si neodpustím povzdech... zase brambůrky. Na druhou stranu... nečuju žádný kečup! Což je rozhodně pozitivum.


Ne, vážně, proti brambůrkům nic nemám. Dám si je ráda. Ovšem když už, tak si chci pochutnat a ne jíst něco, co "má" chutnat jako kečup a majonéza. Proč bych to dělala? Navíc je to nakyslý, smradlavý a... děkuji, odmítám a posílám dál. Ani zbytek rodiny se netvářil nadšeně...


Náladu mi výrazně vylepšila omáčka na těstoviny. I když si v poslední době děláme vlastní, bazalková varianta rozhodně nepřijde nazmar.


Ocet od Kandu. Tomu říkám výzva! Jejich kečup, který je podle recenzí nej na našem trhu, už u nás zdomácněl. Ocet využijeme hlavně na saláty - děkujeme.


Ano, ano - jeden obrovský otazník. Sklenička i nápad se tváří velice zajímavě, leč po přečtení složení. Já vám nevím, jestli chci jíst něco, v čem je bramborová kaše...


Za to čajík do studené vody je best of celého boxu a možná i (po kečupu Kand) celého mého "boxíkování". Chutná skvěle, na léto jedinečná věc. Stačí sklenice, led, voda a čajový pytlík - geniální! Láska na první pohled i ochutnátní ♥


Víte, jak jsem v úvodu jásala? No měla jsem se pořádně podívat, protože on tam je! K dobru mu slouží fakt, že je slazen stévií. Chuťově se nevyrovná tomu, který kupuju v Rakousku, ale snaha se cení... Jen prosím... příště fakt už žádné další hrozivé příchuti brambůrků, ani kečupy!!! 


Závěr: Je to půl napůl - pozitiva a nadšení střídá zklamání hraničící se zhrozením. Přesně jako v běžném životě. Napjatě očekávám další zásilku (tedy já už tu srpnovou, vy recenzi na červencovou ☺).


4 komentáře:

  1. Uff, jakože vážně chipsy s příchutí majonézy? Brrrr :(

    OdpovědětVymazat
  2. A můžeš mě zaspoilerovat a prozradit, zda byly v dalším chipsy či kečup? :-) Pokladnik

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že jsi to ty, tak můžu :D kečup ne a chipsy vlastně taky ne, i když... nevím, jak to nazvat, cos slaného tam bylo, leč tradičního, takže žádné rozhořčení :)

      Vymazat

Každý komentář velmi potěší, i kdyby to byl obyčejný smajlík. Díky za Váš čas :)