středa 24. prosince 2014

Den dvacátý čtvrtý


Věnováno všem, kteří se podíleli na nápadech, komentovali, četli a které to bavilo 

Dnes naše minipovídka končí. Albus Brumbál byl potrestán a stalo se něco neuvěřitelného... Trest nemine ani nás.

Speciální poděkování patří Claire za betaci a rady i přes nemoc a pracovní vytížení ♥♥



Veškerá práva ohledně tématu HP náleží J.K.Rowling, za vše ostatní je odpovědná má mysl v těsné spolupráci s mou fantazií. Píšu pro zábavu, čtenářky a ne pro zisk. Bez souhlasu autorky platí zákaz kopírování textu.


Severus vytvořen pomocí ChibiMaker, křídla a dárečky staženy z openclipart.


24.12.

Ovšem ani Severus Snape nepřemůže ducha Vánoc, který stojí na naší straně a zmírnil tak jeho zlost, protože z toho největšího vzteku se do rána vyspal a rozhodl se pojmout vše nepatrně jinak. Pokud čtete tyto řádky a již jste si lokli svého ranního nápoje, pak vězte, že to byla chyba. Jestli jste tak ještě neučinili, vylijte ho do dřezu! Pokud si od vás někdo lokl, přijměte mou upřímnou soustrast. Totiž pardon, strašit vás nechci. Víte co, já vám místo vytáček budu citovat vzkaz od mistra, který jsem našla pod svým hrnečkem kakaa u snídaně. Bohužel, než jsem ho přečetla, tak jsem se napila…

BYLI JSTE ODHALENI. OD ZELENÉHO ZÁBLESKU VÁS DĚLÍ POUZE FAKT, ŽE JSOU VÁNOCE, ALE POTRESTAT VÁS MUSÍM. NELZE JINAK. PROTO VĚZTE, ŽE JSEM DO VAŠEHO SNÍDAŇOVÉHO NÁPOJE DAL TAJNOU PŘÍSADU. VLASTNĚ BYLY DVĚ. NEMOHL JSEM SE ROZHODNOUT, TAK JSEM TO VZAL NA PŘESKÁČKU. STŘÍDAVĚ JSEM VÁM VŠEM, POČÍTÁM, ŽE KDYŽ JSTE SE PODĚLILA O LISTY DENÍKU, PODĚLÍTE SE I TOTO, NALIL K SNÍDANI PROJÍMACÍ LEKTVAR A ODVAR Z MODRÉHO PRAMENE. SEM TAM SE MI DOKONCE VÝJIMEČNĚ POVEDLO UKÁPNOUT OBOJE. BUDU KRUTÝ A NEPROZRADÍM, KDO DOSTAL CO. JE KLIDNĚ I MOŽNÉ, ŽE JSEM NĚKOHO VYNECHAL. MOHL JSEM VYNECHAT VŠECHNY A POTRESTAT JEN VÁS. ALE PROTOŽE UŽ JSTE SE NAPILI, MŮŽETE JENOM DOUFAT! DOUFEJTE, ŽE SE NAŠE KROKY JIŽ NIKDY NESKŘÍŽÍ, NEBOŤ JÁ NEZAPOMÍNÁM!

Co bych řekla závěrem? Doufám, že byl Severus Snape shovívavý a potrestal jen mou osobu! Slibuji, že příští rok žádnou adventní povídku psát nebudu. Jistota je jistota a teď se jdu modlit, abych měla v kakau modrý pramen a ne to druhé!


Krásné prožití vánočních svátků. Ať máte možnost strávit je podle svého a přesně tak, jak to máte rádi. Děkuji vám za přízeň a brzy se těším na viděnou, vaše Vendi.

4 komentáře:

Každý komentář velmi potěší, i kdyby to byl obyčejný smajlík. Díky za Váš čas :)