pondělí 15. prosince 2014

Den patnáctý


Je tu pondělí a já už se třesu nedočkavostí, abych vám mohla přepsat další z myšlenkových pochodů obávaného Zmijozela se sametovým hlasem v černém. Dar, který zapříčinil dnešní rozhořčení, je vskutku… originální! Poděkování za nápad náleží Claire


Veškerá práva ohledně tématu HP náleží J.K.Rowling, za vše ostatní je odpovědná má mysl v těsné spolupráci s mou fantazií. Píšu pro zábavu, čtenářky a ne pro zisk. Bez souhlasu autorky platí zákaz kopírování textu.

Severus vytvořen pomocí ChibiMaker, křídla a dárečky staženy z openclipart.

15. 12.

Definitivně nenávidím pondělky. Příští prosinec si vezmu dovolenou. Je mi absolutně jedno, jestli vyrazím na severní pól, na jižní nebo na pustý ostrov uprostřed toho nejrozbouřenějšího moře, všude bude líp! Blížící se svátky mi způsobují kopřivku. Na hradě začala vánoční výzdoba. Studenti jsou nezvladatelní. Už pěti jsem musel udělit školní trest a strhnout body, protože potají popíjeli vánoční punč. Díky Merlinovi, že to byli Nebelvíři. Alespoň tato skutečnost mi nepatrně zvedla náladu, což se nedá říct o stroji, na který se tu právě dívám. Nemůžu se zbavit dojmu, že mi svou podobou připomíná středověký mučicí nástroj – skřipec. Nechápu, jak si chorý mozek autora tohoto rádoby daru může myslet, cituji: 

Vaše tělo je jistě dokonalost sama. Člověk, který se specializuje na pobíhání po chodbách, neustálé pronásledování nebohých studentů, špinění kotlíků, které musí poškoláci drhnout, chození po schodech nahoru a dolů (zřejmě z toho důvodu bydlíte ve sklepení), prostě nemůže mít nedostatek svalů. Přesto se domnívám, že by vaše partnerka (či snad partner) ocenili, kdybyste tyto vedlejší aktivity výrazně omezil a místo toho zveleboval své tělo na přiloženém multifunkčním posilovacím stroji. Nemluvě o studentech, kterým by se znatelně ulevilo.

Naprosto nedokážu pochopit, jak mohl někdo dojít k závěru, že bych se k něčemu podobnému přiblížil. Rozkládá se a skládá lusknutím prstu. Přiložený návod se mi snažil namluvit cosi o možnosti protáhnout svaly na rukou, nohách, hrudníku, zádech a ramenou na třicet způsobů. Raději bych třicet hodin doučoval Longbottoma! Říkám si, zda bych neměl využít některých svých starých kontaktů na ministerstvu a pokusit se vypátrat, kdo mi tuhle zrůdnost poslal. Přinutil bych ho, či ji, aby mi každý avizovaný cvik stokrát předvedl! Přikláním se k názoru, že za tím stojí žena, protože muži nemají na vymýšlení podobných krávovin čas!

A jaký mučící nástroj Severus obdržel? Zdroj




4 komentáře:

  1. Severus mi mluví z duše, toť učiněný mučící nástroj! :D

    OdpovědětVymazat
  2. Mami: súhlasím, to je riadny mučiaci nástroj

    OdpovědětVymazat

Každý komentář velmi potěší, i kdyby to byl obyčejný smajlík. Díky za Váš čas :)