středa 25. ledna 2017

Pro zajímavost - Zpívající herci část druhá


Aktuálně tedy na papírku dvacet jedna jmen, pět zveřejněno minulý týden a dnes pokračujeme! aneb herci, kteří se mimo herectví věnují i zpěvu a slušně jim to jde :)

Jen jedno pravidlo - nepište žádná jména do komentářů, až u posledního dílku a schválně, jestli přidáme někoho dalšího a seznam rozšíříme. Takže diskuse v komentářích jen o uvedených jménech. Známe, neznáme, líbí, nelíbí, ať je větší legrace! 

Děkuji a jdeme na dalších pět pánů na holení!

houslový klíč a papírek odtud



A jak jsem na všechny na papírku přišla? Buď za to může náhoda, pátrání nebo ty herce znám a mám je ráda, takže jsem si o nich ledacos zjistila a sem tam pomohli i bráškové, kteří občas pošlou nějaký odkaz na písničku jen tak pro legraci :)


1. Sylvester Stallone

Dobrá, tak to je tedy spíš menší vtípek na úvod. Ale on vážně zpíval, i když decentně příšerně! U nás film, ze kterého je video, běžel pod názvem Kočičí zlato a je z roku 1984 čili stejně starý jako já :) Jeď, Sylvestře! (ale radši spíš ve stylu Ramba a Expendables než coby country boy :-D)



2. Kevin Costner

Teď už tedy vážně... muž, kterému bylo do vínku naděleno hned několik talentů.
Herec - Robin Hood: Král zbojníků, Wyatt Earp, Na křídlech vážky, Osobní strážce, Tanec s vlky a další
Režisér - Krajina střelců, Posel budoucnosti, Vodní svět a další
Producent - Mr. Brooks, Vzkaz v láhvi, Správná volba a další
Zpěvák - se skupinou Modern West od roku 2007 (zatím tři vydaná alba)
Spisovatel - Cech objevitelů díl první (Omega, 2016)



3. Johnny Depp

Pirát z Karibiku a dvorní herec Tima Burtona a zpívá? No tak - kdo neviděl film Sweeney Todd běží to okamžitě napravit! Zmínit bych mohla i muzikál Čarovný les (role vlka), ale raději snad ani ne, to byl propadák, nicméně Johnny i hraje a zpívá mimo filmové plátno! Takže si pojďme zkrátit čekání na další piráty poslechem písničky :) Johnny řádí, ale zatímco doteď bylo vše můj šálek čaje, tak toto tedy ne :)
Pozn. Johnny na kytaru doprovázel kde koho ZZ Top, Marilyna Mansona, Aerosmith, Alice Coopera a další - v případě zájmu prohledejte youtube ;-)





4. Bruce Willis

Bruce není žádná vykopávka a absenci vlasů vyrovnává hned několika talenty a pro milovníky blues je tenhle charismatický frajer jako stvořený. Pojďte se podívat, jak si to dává, když si zrovna nedává nějakou tu akční podívanou na plátně!



5. Kate Winslet

Ano, i v předchozí části byla na pátém místě žena a dnes tomu nebude jinak. Bývaly doby, kdy kdo neviděl Titanic minimálně pět krát jako by nežil. Osobně jsem ho viděla max 4 krát a Kate mám raději v Rozumu a citu a pak v Králově zahradnici a v komedii Prázdniny. Že zpívá jsem zjistila úplnou náhodou právě na již výše zmiňovaném youtube 8-)




Na viděnou u další části seznamu ;-)

2 komentáře:

  1. Johnny Depp, ten byl jako holič nezapomenutelnej! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlas, ta role mu sedla jako prdel na hrnec - prý kvůli ní byl x týdnů(měsíců) zavřený ve studiu a trénoval zpěv, aby mu ji Tim vážně dal :)

      Vymazat

Každý komentář velmi potěší, i kdyby to byl obyčejný smajlík. Díky za Váš čas :)