neděle 29. dubna 2018

Youtube tipy II.

Řeknu vám své a vy mi řekněte ty vaše ;-)

Aneb pokračování minulého článku, do kterého jsem dávala tipy na české youtubery. V závěru jsem slíbila druhý díl, který se zaměří na zahraniční tvůrce a už to nebude orientované na krásu, šminky a podobné blbinky. Ano, jsem ženská, takže na to koukám - používám to coby výplach mozku a jako kulisu k jídlu :)


A dost okecávání - jdeme na to, totiž na ně!

PS: kliknutím na obrázek se dostanete k danému youtuberovi ;-)

1. Rosanna Pansino

Podle všeho Američanka s Italskými kořeny. Herečka/zpěvačka a teď i úspěšná pekařka/cukrářka. Má vlastní kuchařku i řadu pomůcek a příslušenství na pečení. Hostuje všude možně a je velmi úspěšná. Aby ne, však ji sleduje 9,6 milionu lidí! Je zábavná a jako relax její recepty ujdou. Myslím, že tak 97% by se dalo upéct i se surovinami, které jsou dostupné u nás. Její recepty jsou zpravidla zaměřené na "nerdské" téma čili na motivy her (ať už na počítač, playstation či jinou platformu), či na film nebo seriál. Sem tam dělá i nějakou tu challenge a je docela zábavná.


2. ThreadBanger

Tohle je pořádný párek šílenců. Dva manželé - každý z nich má ještě samostatný kanál. Hlavní náplní je něco podobného jako Bořiči mýtů. Neznáte? Nevadí. Prostě vezmou buď nějaký nápad z youtube, zejména hodně profláknutý, nebo z pinterestu a zkusí zjistit, jestli je to realizovatelné či se jedná o kamufláž vytvořenou na počítači. Je to prča, i když často na hraně, protože Rob je hrozné nemehlo a dost často připomíná amerického Pata a Mata v jednom! Corinne je o něco šikovnější a mimochodem miluje Harryho Pottera :D

3. Live More!CZ

Že vás teď matu tím cz v názvu? Inu, možné to je :) Terka a Balů jsou poměrně nový objev a musím říct, že jim neskutečně fandím. Proč jsou v zahraniční sekci? Protože žijí na Floridě, zatím - chystají se s karavanem projet státy. Jsou zábavní, střelení, vážní, občas recesisti - prostě taková svěží voda mezi tím přehršelem bjůty kravin. Líbí se mi jejich zdravý nadhled, sebeironie i možnost podívat se na místa, kam se v životě nedostanu. Palec hore a jsem na jejich tvorbu opravdu zvědavá - navíc Balů umí krásnou úpravu videí - má na to oko a vyhraje si s tím. #livemorecz  #livemoreczfamily

4. Man About Cake 

Není to někdo, koho bych sledovala pravidelně, ale občas mi ho youtube nabídne a já neodolám, protože jde o neskutečně šikovného týpka, který ovšem maličko
uspává. Leč pro každého fandu krásných dortů... nutnost. Je neuvěřitelné, co všechno člověk dokáže udělat, a pokud rádi zdobíte dorty, dá se na netu najít kopec návodů, tipů, rad a dalšího. Já jen koukám, žasnu a nechápu :)


5. The Tonight Show Starring With Jimmy Fallon

Tenhle "blázínek", který k sobě zve slavné osobnosti - herce, zpěváky, sportovce, skupiny - kohokoli - je neskutečný vtipálek. Neváhá si udělat srandu z kohokoli a ani sám ze sebe. Dokázal dát Jamesi Spaderovi mega obří rudý kovbojský klobouk. Alan Rickman k němu přinesl balónky napuštěné heliem. S Helen Mirren udělal parádní scénku Zrcadlo, zrcadlo (dejte do vyhledávače na youtube Mirren, Mirren on the wall a uvidíte). Je až neskutečné, co vše dokáže vymyslet!

Tak a to by bylo pro dnešek vše. Koho sledujete vy?

4 komentáře:

  1. První kanál znám, a to jen proto, že mi ho ukázala Matýsek, herní dorty a sladkosti jsou v jejím podání fakt pecka :).

    OdpovědětVymazat
  2. Díky za tipy, určitě mrknu, hlavně na ty show s celebritami :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rádo se stalo - Jimmy je neskutečný koumák a srandista a přitom na úrovni :)

      Vymazat

Každý komentář velmi potěší, i kdyby to byl obyčejný smajlík. Díky za Váš čas :)