čtvrtek 3. května 2018

Rozbalovák II.

Pokus o novou rubriku - příspěvek číslo dva!


Pošta dovezla další balíček :) Ne, že bych psala rozbalovací článek na každý. To by nikoho nezajímalo a tolik knih mi zase nechodí. Ovšem sem tam, proč ne, což? Jaký kousek jsem dostala do rukou dnes? Dobře, tak před týdnem, ať nekecám!


Baví vás rozbalovat i balíčky, u kterých předem znáte obsah? Zaprvé proto, že k vám zásilky Pošta nevozí nijak často a pak proto, že se třeba můžete mýlit? Co kdyby nějaká výhra nebo tak něco? No, dobře, nic takového, jen očekávaný recenzní výtisk, ale i tak... už jsem si říkala, že nepřijde, když mi poslali Papírové duchy, že by hnedle další... a ono jo!

Děkuji tímto Nakladatelství Omega za zaslání nového kousku na recenzi. Jo, já vám neřekla, co to je? Rozbalujem!


 Jupí - někdo zamyslel a nejsou potřeba nůžky. Vážně - jen zatáhnete za ty černé části - z jedné nebo obou stran, odklopíte a obsah je venku!


Tentokrát jsem si sama na sebe ušila trochu boudu. Tedy... pořádně velkou boudu. Nejenže žánr sci-fi vůbec nečtu - oprava: prozatím jsem nečetla - snad kromě Temných záblesků, ale to je snad kategorie sama pro sebe, jak "ujetá" kniha to byla. Navíc má hned 600 stran. No, mám já rozum, co myslíte? A že pořád nevíte, co tam je? Tak já vám to tedy odtajním :)

 Další info a hodnocení se dočtete v recenzi. (Odkaz sem hodím, až bude na světě)

5 komentářů:

Každý komentář velmi potěší, i kdyby to byl obyčejný smajlík. Díky za Váš čas :)