středa 14. března 2018

Recenze produktů - náramek


Strom života!


Nedávno jsem začala s rozšiřováním obzorů a záběru recenzí. Podařilo se mi najít další web, jehož autorka a majitelka obchůdku souhlasila se spoluprací s mou osobou, přestože je tento blog co do sledovanosti/návštěvnosti menší a já jí tímto velice děkuji za důvěru. Fotky mám, recenzi jakž takž v hlavě taky, proto směle do díla!


Odkaz na web:

Odkaz na osobní web:



Pokud se podíváte na web, zjistíte, že jeho záběr je opravdu široký. Mě na první pohled zaujaly především svíčky, na které jsem ujetá, a potom jako správnou ženu náramky. Po dohodě jsem dostala na recenzi právě náramek a o něm si teď něco povíme. 



1. Web jako takový – chválím přehlednost, roztřídění do kategorií – někdy až nezvykle podrobné a detailní. Hezké zpracování, fotky, text – nenarazila jsem na žádnou výraznou chybu, za což v dnešní době rozhodně palec hore.

2. Objednání – perfektní domluva a vše dorazilo rychle, skvěle zabaleno.

3. Dodací lhůta – viz výše. Je však nutno podotknout, že nešlo o objednávku řádnou, ale o dohodu s majitelkou, čili musím přiznat jistou neobjektivnost v tomto směru.

4. Balení – bublinková obálka, čistá krabička vyložená tak, aby chránila náramek před poškozením. Máte nafoceno.

5. První dojmy – název produktu je: náramek styl Pandora Strom života – odkaz na ten, který jsem obdržela já, vám bohužel dát nemůžu, protože na webu již není, ale jsou tam jiné varianty a možná i hezčí. A akorát koukám, že včera nebyl a dneska už je - do konce ve třech barevných verzích - růžová, modrá a fialová! Kuk sem



6. Recenze samotná:


Kvalita – jsem mile překvapená. Čekala bych, že na první pohled bude znát jakási napodobenina oné slavné Pandory. Co si budeme povídat, její vlna je rozhodně silná a já osobně netoužím po tom podobnou věc vlastnit, protože je to podle mě předražená píp. Nezlobte se na mě, ale dát cca 900,- Kč za jeden korálek? Nejsem padlá z višně. Pokud někdo chce, má na to, ať si koupí, co je mu jen libo. Sděluji tu svůj názor. A když si spočítám, jaký je to podíl mého měsíčního rozpočtu, tak mám jasno a ani se nemusím dvakrát snažit. Ale ať si každý kupuje, co se mu líbí. Nepřísluší mi lidi na základě toho odsuzovat, ovšem na čelo si snad sem tam zaťukat můžu. 

Zpět k tomuto náramku – opravdu jsem myslela, že bude lehký, sem tam nějaký otřep nebo náznak made in China. Nic takového. Je krásně akorát těžký, korálky pěkně zpracované – viz fotografie a sedí naprosto perfektně skoro až na milimetry. Opravdu doporučuji číst rozměry a měřit, tohle nepovolí ani o chlupík.

Cena na hranici pěti set je akorát. Když si uvědomíte, že místo jednoho korálku můžete mít dva různé náramky – jo, to mi vyhovuje. Navíc si korálky můžete přeskládat, doplnit, ubrat, přidat – ta variabilita je na tom úžasná a zábavná.



Teď si ovšem povíme jedno negativum (vyjma toho, že pokud si nezměříte zápěstí, může vás čekat nemilé překvapení a náramek bude malý). Opravte mě, jestli se mýlím, ale ten řetízek na náramku má sloužit coby pojistka pro případ, že by se rozepnul, aby nedošlo ke ztrátě. Je to tak? Je to můj první náramek tohoto typu, takže nejsem tak zkušená majitelka bižuterie, leč můj selský rozum mi zatím pokaždé vystačil. Pravdou je, že jako pojistka – v případě kusu, který tu mám před sebou – je to na dvě věci. Věřte mi, lovila jsem dva korálky v záchodě. Zapínání drží. Rozepnout se však dá pohodlně a hezky, proto při zavadění o něco může dojít k nehodě a v takovém případě vás ona řetízková pojistka nezachrání, protože se vyhákne a korálky se rozutíkají po místnosti. **

Namátkově vybrané alternativy:

 náramek Daisy – srdce - klik cena 499,- Kč
 náramek Round - klik cena 499,- Kč
 náramek Kytička - růžová - klik cena 475,- Kč
náramek Znamení – možný výběr – klik – cena 455,- Kč

Děkuji Regíně za poskytnutí šperku, za skvělou spolupráci a domluvu. Doufám, že se recenze i její zpracování bude líbit. Článek je mým svobodným vyjádřením názoru. Nechválím z donucení. Když se mi něco nelíbí - stejně jako u knih - poznáte to :) Hezký večer, vaše Vendi. 


**Mám pro vás na závěr edit/vzkaz: vím, že existují pojistky – koncové korálky k těmto náramkům a proto bych tě chtěla poprosit, zda by jsi tam ještě připsala, že po přečtení tvé recenze se budeme snažit v co nejkratší době pojistky do shopu přidat, aby si mohl každý, kdo má zájem onu pojistku zakoupit, aby se mu nestalo....že hledá kuličky v záchodové míse – a tak tak tedy činím a připisuji, abyste věděli, že i recenze jsou k něčemu dobré! :)



8 komentářů:

  1. Skvěle zpracovaná recenze. Náramek se mi moc líbí, ale já jsem taková ujetá, takže si raději vyrábím svoje vlastní, však mě znáš :-).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! Tak jasné - vlastní je vlastní - člověk si s tím vyhraje, zabaví se, radost si udělá - navíc, když je šikovný tvořílek jako Janinka, neznáš? :D :D

      Vymazat
  2. Na mě to působí sice dost tajuplně, ale to nemění nic na věci, že se mi to líbí.

    OdpovědětVymazat

Každý komentář velmi potěší, i kdyby to byl obyčejný smajlík. Díky za Váš čas :)