pondělí 10. března 2014

Únorový brandnooz box

O co se jedná? Do čeho jsem se to pustila? Inu, to máte tak... chtěla jsem vyzkoušet zase něco nového (proto je to taky v rubrice Life Challenges) a může za to Jedlíkovo vaření a jeho autorka Alis, která mě k tomu svým článkem navnadila. 


Brandnooz se představuje jako "služba", která vám každý měsíc (respektive na konci každého měsíce) prostřednictvím dopravce PPL pošle balíček, ve kterém máte najít nejžhavější novinky na trhu - buď jsou na trhu cca půl roku, nebo ještě nejsou - např. v únorovém balíčku byla jedna věcička, která přijde až teď v březnu :) Vy hezky doma ochutnáte a následně napíšete recenzi - třeba k sobě na stránky, ale hlavně na svém profilu na domovských stránkách brandnooz (odkaz výše), kde výrobky taktéž ohodnocujete hvězdičkami.

Samozřejmě to není zadarmo, aby si někdo nemyslel :) Cena se liší podle toho, na jak dlouho si boxík předplatíte... jsou čtyři varianty - jednorázový nákup, tři měsíce, půl roku, rok... případně ještě pátá možnost - každý měsíc zaplatíte stejnou částku a odběr můžete kdykoli zrušit. My jsme si s mamkou zvolily tříměsíční variantu První rande na zkoušku :) Cena se pohybuje od 199,- do 279,- za jeden box a hodnota zboží v balíčku je min 330,-

28.2. odpoledne nám kurýrka PPL přivezla krásný zelený dáreček. 


Krabice je poctivě vyložena, aby se "náplň" nepoškodila, což je třeba ocenit :)


Odhrneme vrstvu... čeho vlastně? Výstelky? Nemůžu najít adekvátní slovo, snad mi prominete. Máme tu časopis jako dárek, dopis se seznamem přiložených věcí včetně jejich charakteristiky, variant, které jsou k dispozici, cenu daných kousků :)


Podíváme se tedy detailněji, cože je tu pro nás přichystáno:

1. Emco Mysli čokoládové polomáčené - exkluzivní záležitost, už mám druhé koupené doma, protože jsou vážně dobré a navíc celkem slušné složení... ještě je polomáčená kokosová varianta, ale na ty jsem zatím v krámě nenarazila, protože ty bych chtěla taky ochutnat.
2. Teekanne zázvorový čajík - na ten se těším, ovšem netrvám na tom, aby na něj v dohledné době došlo :D
3. Kotányi kořenící směs na těstoviny - má to sice být bez přidaných zvýrazňovačů, barviv a umělých aromat, ovšem 40% tvoří sůl, což se mi nelíbí. Když si budu chtít jídlo osolit, tak si ho osolím. Snažíme se sůl v kuchyni eliminovat na minimum. Koření jako takové jsme ještě nevyzkoušely, tak uvidíme, nakolik nás tam přidaná sůl bude iritovat potom :)
4. Cizrna Bonduelle - dlouho jsem toužila tuto potravinu ochutnat, myšleno cizrnu... zpracovala jsem ji do rychlého salátu k večeři. Není to úplně můj šálek čaje, ale když prubnu třeba jiný recept, pochutnám si víc :) Takže určitě ještě neřekla své poslední slovo :)



A pokračujeme dále v exkurzi :)

5. Manner Picknick Stick - dva kousky - jeden má mamka, druhý jsme slupla já. Inu... sladké to bylo, dobré, ale ty přidané křupínky mě tam dost štvaly - byly tvrdé, a když jsem do nich kousla, tak mi přejel mráz po zádech - Manner má určitě mnohem lepší a kvalitnější kousky :)
6. Limmi 100% citronová šťáva z Itálie - tento výrobek jde naprosto mimo mě, neboť já a citron jsme kamarádi pouze výjimečně. Za to maminčina spotřeba by se dala počítat na litry, takže má radost, že se tam našlo něco vysloveně jen pro ni ♥
7. Racio Simply Med - raciolky jsem několikrát ochutnala a myslím, že tyto si ostudu neudělají, zatím jsem se k nim ještě nepropracovala :)
8. Wasa snack - v mém boxíku byla sýrová varianta. K někomu se mohla dostat příchuť sýr s rajčaty a bazalkou, která by mne zajímala mnohem víc. Chuťově to není záležitost, kterou bych jedla obden, ale semo tamo jako nouzovka při práci... naprosto bez problémů, jen doporučuji dostatek vody, protože je to suché jako cesta :D


A poslední minikoláž :)

9. Zenonade Anti-energy drink Maracuja - Jako jo... voda lehce ochucená bylinami, nepatrně nasládlá. Žádná velká hitparáda, ani propadák. Rozhodně to není věc, kterou bych si kupovala každý týden, ale jednou za čas si ho určitě dám. Hodně odrazující je ovšem avizovaná cena... 36.90 za 250 ml mi přijde vážně moc...
10. Bohemia Natura vícerznné - známe, zbožňujeme, kupujeme - novinkou má být varianta se čtyřmi druhy semínek - lněné+slunečnicové+sezamové+dýňové... jsem na ně vskutku zvědavá :)
11. Tretter´s zeleninové chipsy - u nás varianta řepa and celer... nejhorší věc z celého balíčku, zatím tedy, neb jsme ještě neochutnaly a nezpracovaly všechno, ale tohle je fakt katastrofa. Celerové by ještě šly, ale těch je tam jen 20%, zbytek je řepa a ta je gumová, čímsi nasáklá a o vůni ani nemluvím. Pardon, tohle za mě vážně ne!
11. Vitana Hovězí v pastě - jsem zvyklá na instantní polévky do hrníčku pro případ nouze a hovězí patří k mým nejoblíbenějším, proto jsem zákonitě zvědavá, jak dopadne nová forma zpracování. Nouzová situace však zatím nenastala, takže k vyzkoušení ještě nedošlo :)


Prokousali jste se tímto extra dlouhým článečkem až na konec? Gratuluji, tleskám a děkuji :) Jsem zvědavá, jaké budou dojmy z březnového či dubnového. Tento přinesl nadšení, splnil veškeré očekávání, neboť jen jedna věc z jedenácti doručených se ukázala jako katastrofální, zbytek se ujal nebo se počítá, že se ujme :)

Lákalo by vás se také zapojit nebo to považujete za holou zbytečnost? Chcete podobnou recenzi na další boxík nebo si to mám nechat pro sebe? :)

Koláže vytvořeny s pomocí online editoru PicMonkey

13 komentářů:

  1. Teda, že jsou boxy s kosmetikou jsem věděl (dárek k narozeninám pro ex). Že jsou i boxy pro domácí mazlíčky jsem taky věděl (pejsek měl pochoutky snědeny do 5 minut a rozkousal hračky do deseti :-)). Ale že jsou i boxy s jídlem, jsem teda netušil... Na druhou stranu je to pro mě zajímavější než popis rtěnek a řasenek .-). Pro mě by to ale nebylo - nepřišlo mi, že by tam bylo něco zvlášť exkluzivního. Raději si koupím na co mám chuť/zaujme mě než co mi dá někdo do boxu (jen můj názor). Pokladník

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O tebou zmiňovaných boxech jsem četla, ale nijak mne nelákají. U tohoto "jídelního" to bylo jiné. Zvítězila zvědavost. Zatím ovšem ne natolik, abych si objednala další. To se ukáže až po zbývajících dvou, které mám ještě zaplacené. Hlavně jsem to chtěla vyzkoušet proto, že jsem to brala jako rozšíření obzorů o věci, které bych si třeba v obchodě normálně nekoupila, protože buď o nich nevím, nebo si jich nevšimnu, případně není důvod je pořizovat :) to je třeba případ cizrny... kterou odteď kupovat budu, hlavně na saláty :)

      Vymazat
  2. Ahoj Vendy, jsem moc ráda, že jsi se do testování také pustila. Všechny balíčky , které jsem dosud měla možnost testovat, mě mile překvapili. Je těžké se zavděčit všem, ale u nás každý našel to svoje. Jsem zvědavá, jak bude projekt pokračovat dál!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I já jsem ráda, protože je to opravdu zajímavá zkušenost :) Souhlasím, že zavděčit se všem nejde, ale i tak je to celkem dobrý nápad a velice se mi zamlouvá :) jsem zvědavá, co bude v tom dalším :) a hlavně je i výzva třeba některé méně oblíbené položky zpracovat :)

      Vymazat
  3. A helemese, helemese - copak to tady kkachnička tajnůstkářka má? Zajímavé, zajímavé....i když, musím říct, že ač jsi obsah lákavě aranžovala, nejvíc se mi líbí originál krabčka.... ten prvek napětí, co asi bude uvnitř za překvápko, v kombinaci se zelenou barvou... no jo, každý na něčem ujíždí.... :-D
    Pěkně a věcně jsi výrobky zhodnotila, i obrázky se mi líbí - za sebe říkám, že budu ráda, když se díky tvým dalším příspěvkům seznámím s novinkami v oboru kulinářském (ušetřím čas ... v některých případech možná i trávicí trakt... a budu v obraze, neřkuli IN).
    A setkání se starou známou ... dokud jezdila rodina třikrát do roka do Tunisu, pracovala jsem s cizrnou častěji.... asi budu muset sfouknout vrstvu prachu z receptů.... dostala jsem na něco z ní docela chuť... takže v neposlední řadě i díky za inspiraci. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. hihi - tak musím si něco nechat v záloze jako překvapení, aby tu bylo co číst :) :) je pravda, že ta chvíle otevírání a odhalování byla úplně nej nej :) a hned zatím šly čokoládové emco sušenky- ty bych označila jako top :D třikrát do roka do Tunisu? a pak že jenom já mám tajemství :D

      Být IN je prostě základ a u toho my nesmíme chybět, což? :D

      Zelená je best of? Zmijozelové se nezapřou :D i když já jsem teda podle Pottermoru co? jejky... mám okno - jezevec - Mrzimor! :D

      Vymazat
  4. Tak neviem, asi sklamem, ale mňa nenadchla jediná vec.
    Všeobecne, keď omrkávam tie "skúškové balíčky" čohokoľvek, som si istá, že bez tých vecičiek sa dokážem zaobísť a nebudú mi chýbať :D
    Ale môj hlas je skôr ojedinelým volaním jednotlivca, takže ho rozhodne neber ako smerodajný.
    nad

    OdpovědětVymazat
  5. Na tomto mieste musím protestovať - zanechala som tu veľmi osobný komentár a on sa vyparil!!!
    nad
    a spomínať na presné slová je v túto hodinu nad moje sily.....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Cituji: Tak neviem, asi sklamem, ale mňa nenadchla jediná vec.
      Všeobecne, keď omrkávam tie "skúškové balíčky" čohokoľvek, som si istá, že bez tých vecičiek sa dokážem zaobísť a nebudú mi chýbať :D
      Ale môj hlas je skôr ojedinelým volaním jednotlivca, takže ho rozhodne neber ako smerodajný.
      nad
      konec citace :)

      Přišel mi na mail, ale tady jsem ho nikde nenašla - ani v administraci - doufám, že se blogový šotek nestěhuje sem, to by mě šmejklo - regulérně!

      JInak - nemusíš se bát, rozhodně nezklameš... každý má právo na svůj názor - bez věcí v balíčku bych se hravě obešla, ale prostě jsem zvědavá a chci zkoušet nové věci :)

      Vymazat
    2. JJ - to je on. Možno blogová cenzúra :D
      nad

      Vymazat
    3. Jim dám cenzuru, že jim budou gatě malý! :D

      Vymazat
  6. Prokousala jsem se, zastlintala si a jdu vařit oběd, nebo se mi z kručení scvrkne na zrnko hrášku :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pasuji tě na kousala blogového :D jujky - doufám, že se oběd vydařil a nescvrkl :D

      Vymazat

Každý komentář velmi potěší, i kdyby to byl obyčejný smajlík. Díky za Váš čas :)