pondělí 19. května 2014

A Little Snarry


Prosím pravidelné čtenáře mých FanFiction povídek aby se neděsili. Nepřesedlávám na slash, skutečně ne, jen jsem se pokusila o velice opožděný dáreček pro jednu osůbku. 

Patýsku - ještě jednou všechno nejlepší a snad se mi tento výlet za hranice mých možností povedl :D Znáš mě a mé názory ♥ ♥ ♥

Za betaci děkuji Claire :)

PS: omlouvám se za otřesnou kvalitu přáníčka. Nestihla jsem ho vyrobit  v kanclu a v noťasu mám Photoshop, se kterým to ani trochu neumím :D Zlatý Gimp a Paint.net :D

Veškerá práva ohledně tématu HP náleží J.K.Rowling, za vše ostatní je odpovědná má mysl v těsné spolupráci s mou fantazií. Píšu pro zábavu, čtenářky a ne pro zisk. Bez souhlasu autorky platí zákaz kopírování textu.



Malá chlupatá kulička se choulila v jeho náručí. V životě by ho nenapadlo, že přilne k něčemu takovému, ale nemohl si ji nechat. Zároveň se jí nedokázal vzdát. Stála před ním otázka a on usilovně hledal odpověď. Jak to zařídit, aby se toho nádherného tvorečka vzdal a přitom nevzdal? Potřeba někoho nebo něco milovat v něm po válce sílila. Nelíbilo se mu to. Na druhou stranu… truchlil tak dlouho. Snad měl právo i on začít znovu. Využít druhou šanci. Věděl, ke komu ho srdce táhne. Nebude to jednoduché, ovšem co v jeho životě bylo? Vyndal ze šuplíku pero, dopisní papír a udělal první krok.


*♠*♠*♠*♠*♠*♠*♠*


Harry otevřel dveře a málem zakopl o proutěný koš, ve kterém spinkalo černobílé štěňátko. Ospale si ho měřilo pohledem. Harry ho pohladil po neuvěřitelně jemné srsti, zvedl ho a přivinul k sobě. Volnou rukou s menšími obtížemi vyndal lístek z obálky a četl.

U tebe bude mít lepší domov. Sklepení pro něj není právě nejpřívětivější. Jméno nemá… Tuto čest svěřuji do tvých rukou. Měl bych jednu prosbu, ač se to může zdát nemožné, celkem jsem si tu věc oblíbil a nechtěl bych ji ztratit z dohledu. Směl bych se občas zastavit? S.

Ta malá chlupatá věc zvedla hlavu a olízla Harrymu nos. „Mám nápad,“ usmál se, sedl si ke stolu a napsal odpověď.

Výběr jména je velmi důležitá věc a nejsem si úplně jistý, že na to sám stačím. Přece jen je to na celý život, proto navrhuji vybrat ho společně. Budu velice rád, pokud přijmete mé pozvání na dnešní večer. Slibuji, že mé kuchařské umění je lepší než můj rukopis. H.

Srdce měl až v žaludku. Nevěděl, co si myslet. Severus Snape mu z čista jasna poslal štěně a on ho právě pozval k sobě domů... Jeho život byl ještě před půl hodinou šedý a nudný. Nyní však dostával nový rozměr. Soudě podle motýlů, kteří mu poletovali v břiše. Začínalo něco krásného a Harry nepochyboval o tom, že dnešní večer vše od základu změní…

16 komentářů:

  1. Ááááááááá! Tak to je klásný! A kde je těch řádků víc? *ušklíbající se a mrkající smajlík* A pak že ti dva pro sebe, tedy teď dokonce i tři s Barušákem, nejsou stvoření;-)
    Děkuji moc za krásný chlupatý dáreček!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Víc řádků? Ajajajaj :D miláčku, obávám se, že toto bylo v daném párování a tématu mé naprosté životní maximum :D A jsme s Barušajdou rádi, že se líbil :) ♥

      Vymazat
    2. Fňuk... No ták tedááá DOBŘÉÉÉÉ! *srdíčko*

      Vymazat
  2. Krásne :) a veľmi romantické...mieniš ešte niečo takéto napísať? :)
    Aurora

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mnoho nadějí bych si nedělala, vzhledem Vendinčině vztahu ke slashi - velmi vzácně uznává jen pár Severus/Lucius....
      Ale tato povídka byla dárkem pro autorku, co podobné krásné a romantické příběhy umí " ve velkém".
      Zkus si vybrat tady:
      http://patolozka.cz/index.php/cz/
      Snad mi Kačísek odpustí ten spamík.....

      Vymazat
    2. Souhlasím - viz komentář od Claire :) Jestli někdy budu inklinovat ke slashi, pak jedině Severus Snape a Lucius Malfoy - můj vztah k Harry Potterovi je velice... krutý :D nemám toho kluka ráda a neskrývám to... navíc Patoložka je velice zdatná překladatelka a skvělá autorka... můj přínos do tohoto okruhu témat by byl velmi zbytečný :) Za chválu děkuji :)

      Vymazat
  3. No jo, no, aby nepotěšil příběh s dobrým koncem, v němž se navíc vyskytuje malý a roztomilý tvoreček.
    ale že je to teda Barušáček, to mne ve snu nenapadlo... až Štěnísek to rozkódoval....:-D :-D .-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hihi :D já ti prozradím tajemství, chceš? ani já jsem netušila, že jsem tam Barušu napsala :D vůbec mi to nedošlo a to jsem autorka! :D :D :D ♥ ♥

      Vymazat
  4. Odpovědi
    1. No jako jo! :D víš,co mi to dalo práce? :D :D bez ironie - tyhle dva spolu fakt neee :D

      Vymazat
  5. to je tak milučká poviedka :D :D a viem si predstaviť Severusa so šteniatkom ♥ ♥ :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, jsem ráda, že se líbí :) až žasnu :) ♥

      Vymazat
    2. By ses prostě měla dát na slash;-)))) *mrk*

      Vymazat
    3. No to jsem si zase naběhla :D :D

      Vymazat
  6. Mami: No ja radšej iné páry, ale bolo to milé. Skor dúfam, že to je začiatok priatelstva a nie hlbokeho :-) vztahu.

    OdpovědětVymazat

Každý komentář velmi potěší, i kdyby to byl obyčejný smajlík. Díky za Váš čas :)