čtvrtek 15. ledna 2015

Jihočeská kachna a pes domácí II.

Tak teď nevím, do jaké rubriky dnešní článek patří. Protože naše malé psisko je součást mého života, zároveň je to i velká Life Challenge Nebudu se dlouho vykecávat. Pojďme se společně podívat, jak se má naše psí slečna. První díl o zážitcích s Barušidlem si můžete přečíst zde.

Barča oslavila v  říjnu jeden rok. Ďáblík je to neuvěřitelný. Potíže s parazity jsme snad zdárně překonali a kyčel na její hyperaktivní život reaguje s klidem.  Stejně jako pan Svěrák ve Vratných lahvích je i náš pes vítací typ. Je jedno, zda odejdete na dvě minuty nebo šest hodin, vítat vás bude se stejným nadšením. Zvládne být hodinku sama doma, pokud jedeme na dýl, stačí vzít do ruky termosku s čajem a už ví, že jde k babičce. Někdy škrabe na dveře a chce k babi dobrovolně. Zejména, pokud u nás řádí malý synovec

Stále je ráda středem pozornosti, ale stejně tak umí i celý den prospat. Přes noc spí s našima v posteli a zaspání jim prý rozhodně nehrozí. Jak zazvoní budík, Baruška vyletí jako čertík z krabičky a začne v peřinách řádit.

Protahuje se jako kočka, dokonce umí i zatahovat drápky. Pan doktor říká, že to není nějaká anomálie, ale že je prostě a jednoduše vych... vyčůraná! Abychom ji o tu anomálii však neochudili, na zadních packách má šest prstíků, což prý psi obvykle nemívají.

Nejlepším protahovadlem je moje noha. I když, ona spíš viděla, že zkouším foťák na mobilu a musela zapózovat


Když se jí zdá, že jsme dlouho v kanceláři a nikdo se jí nevěnuje, tak si k nám natahá hračky a začne si říkat o pozornost Prostě ženská, co vám mám povídat.


Je jasné, že pod stromečkem nemohly dárečky pro Barču chybět (i s odpovídající jmenovkou!)


Všechny je očuchala, roztahala, zjistila, co píská a co ne a pak celá unavená usnula


4 komentáře:

  1. Dárečky jsou úplně nejlepší! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to jako s dětma :D člověk si říká, že koupí jen pár a pak je toho kopice :D

      Vymazat
  2. To je fakt jak u mě :-) Úplně vidím Maggie :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Měli jsme už několik psů, ale tahle slečna je prostě éro ;-) Vážně mě dostalo, jak jsou si s Maggie podobné :)

      Vymazat

Každý komentář velmi potěší, i kdyby to byl obyčejný smajlík. Díky za Váš čas :)