pátek 17. srpna 2018

recenze produktu - tričko

Unicorn Power!

Další kousek je tu - ono to chvíli trvá - není to tak, že bych měla možnost si vybírat x krát za týden nebo měsíc. Vlastně je to jednou za cca tři měsíce (zřejmě jsem malý blogger, proto mám tak omezené možnosti, ovšem nestěžuji si). Chvíli trvá, než zboží dorazí a občas je oříšek, co zvolit, když člověk nechce sáhnout po úplné kravině. Dnes padla volba na tričko.




Ne, na tomto eshopu nemají velikosti pro slony, ale i tak jsem štěstí zkusila. O tričko si třeba v budoucnu uděláme soutěž, protože moje obří rozměry se do čínského xxl vážně narvou jen... no prostě nenarvou. Už nebudu opakovat, že eshop je přehledný, sympatický, jednoduchý - ceny přijatelné a výběr široký - to víme a podrobněji je to rozepsané v předchozích třech recenzích.

Přejdeme proto rovnou k bodu:

Dodací lhůta – hledám, hledám - objednáno 10.7. a balíček mi ve schránce přistál... 15.8. To se povedlo! Přesně skoro měsíc. Krása. A já přitom myslela, že to bylo mnohem déle - jsem jim  nepatrně křivdila, pardon.

Balení - zásilka přišla nepoškozená, krásně zabalená, nijak nezapáchající - rozhodně body hore! Body hore? Snad palec!

První dojmy – po rozbalení tričko ve stavu, v jakém vidíte na fotografii. Čisté, bez zápachu, jemně pomuchlané. Na výběr je z 26 variant - ta má je číslo 12. Co se kvality tisku týče - luxusní. Naprosto nad očekávání. To už bohužel nejde říct o kvalitě materiálu. Avizováno bylo složení bavlna a polyester, leč není uvedeno kolik procent čeho - ani na cedulce u trička se nic nedozvíte - tato informace chybí, stejně jako pokyny jak prát, žehlit a podobně. Materiál je nechutně umělý. V létě bych se v tom potit nechtěla ani za nic. Na podzim a na jaře může být příjemný. Nekouše, jen nebude sát. A také výstřih mi přijde, že pokud nemáte rádi věci hodně u krku, tak tohle vás bude dovádět k šílenství.



Recenze samotná:

Avizované množství - jeden kus
Obdržené množství – jeden kus

Objednaná velikost - číslo 6 - na tričku (viz foto) uvedeno xxl. Rozměry měly být:
Hrudník 99 cm
Ramena 36 cm
Pas 92 cm
Rukáv 13 cm
Délka 63 cm

Skutečné rozměry:

Hrudník 100 cm
Ramena 37,5 cm
Pas 100 cm
Rukáv 13,5 cm
Délka  60 cm




Hodně optimisticky působí - vzhledem ke kvalitě materiálu - cena - krásných nastřelených 565,- Kč. No to bych musela být z jara utržená a ještě spadlá naznak z višně! Po slevě 199,- Kč a i to je na hraně.


K tričku se prokliknete tudyma :)

Děkuji webu postovnezdarma.cz za poskytnutí zboží a za skvělou spolupráci. Článek je mým svobodným vyjádřením názoru. Nechválím z donucení. Když se mi něco nelíbí - stejně jako u knih - poznáte to :) Hezký večer, vaše Vendi. 



2 komentáře:

  1. Bez slevy 565,- Kč? No tak to si tam toho jednorožce snad namaluju i sama :D.

    OdpovědětVymazat

Každý komentář velmi potěší, i kdyby to byl obyčejný smajlík. Díky za Váš čas :)