sobota 2. února 2019

recenze produktu - Látková dekorativní plsť

U nás tomu říkáme filc!

A další balíček z Číny je tady! Přistál ve schránce, tak se pojďme podívat, cože v něm bylo - jaké jsou dojmy - k čemu je to dobré - koho by to mohlo zajímat a stála recenzní objednávka vůbec za to?


Stejně jako minule byl výběr dost omezený. 10 různých produktů a na ostatních stránkách se točily stále dokolečka. Buď šotek řádí stále, nebo je to nějaká nová kulišárna. V podstatě nemám důvod si stěžovat, neb i z těch deseti věcí se dá vybrat jedna kloudná. Pominu-li šperky, USB flashky a nějaké pitomosti, které už si nepamatuji, zbyl ve výběru právě paklík těchto láteček/filcu/plsti.



A jdeme konkrétně k produktu:

Dodací lhůta – hledám, hledám - objednáno 7.1. a balíček mi ve schránce přistál... 25.1. Čili celkem bleskové dodání a v historii spolupráce asi jedno z nejrychlejších! Tleskám a my můžeme přejít k dalšímu bodu.


Balení - už zaběhlý standard - čistá obálka, pořádně zabaleno. Vše čisté, kompletní, nezničené - juchů!

První dojmy – jak bych to řekla? Prostě paklík "látkových" čtverečků v igelitovém obalu o rozměrech 15x15 centimetrů - od každé barvy jeden - pokud nejsem barvoslepá a neunikla mi jemná nuance v odstínech, pak jedna světle hnědá je dvakrát, ale dobrý!


Avizované množství - 40 kusů
Obdržené množství – 40 kusů

Objednaná velikost - rozměrově měly kousky být 15 centimetrů na 15 centimetrů a nebudu vám lhát, vůbec mě nenapadlo je přeměřovat. Jeden jsou jako druhý, přibližně to odpovídá - za mě spokojenost. Byla jsem mile překvapená barevnou škálou, která je opravdu široká. Když vynechám tu jednu hnědou, která je dvakrát, pak máte k dispozici 40(39) barevných odstínů, ze kterých si snad dokáže vybrat každý.

Je mi jasné, že na první fotografii to nevypadá dvakrát valně, ani odpovídajícně uvedenému počtu. Také jsem byla nepatrně skeptická, jenže koukejte se mnou a počítejte - takhle to vypadá rozložené kousek po kousku, respektive čtvereček za čtverečkem!



A teď něco k otázce: K čemu je tohle, sakra, dobré? Inu, tvořivé dušičky (jako třeba Janinka) už nějaký ten nápad buď vyzkoušely, nebo jim právě prolétl hlavou - a my ostatní se podíváme na internet a necháme se inspirovat. Pro ilustraci tady máte několik odkazů:

1... šneci na špejli (klik) jakože zápich do květináče nebo loutka
2...věnec z filcového listí (klik) aka podzimní dekorace do bytu, na dveře, do okna či kamkoli jinam
3... Vánoce se kvapem blíží (vtípek), je potřeba se nechat navnadit a nějakou tu ozdobu třeba vyrobit - mix tipů na pinterestu (klik)

Ještě by se, čistě pro úplnost, slušelo pohovořiti něco málo o ceně... za tento balíček dají ti největší srandisté 475,- Kč... ale POZOR! Akce! Sleva krásných 65% a těchto 40 ks vás vyjde jen na 165,- korun. Což už je o něco lepší. Jen nevím, zda se autoři webu občas koukají na internet a projíždějí a srovnávají konkurenci, protože pokud maličko zapátráte, podaří se vám najít (klíčové slovo je felt neboli plsť) za 5,40 dolarů, což v přepočtu na naše činí 122,- Kč. Ten rozdíl není až tak markantní, ovšem každá koruna ušetřená se počítá!

K balíčku plstí/filcu, o kterém byla dnes řeč, se prokliknete tudyma!

Děkuji webu postovnezdarma.cz za poskytnutí zboží a za skvělou spolupráci. Článek je mým svobodným vyjádřením názoru. Nechválím z donucení. Když se mi něco nelíbí - stejně jako u knih - poznáte to :) Hezký večer, vaše Vendi. 

PS: pro tvořilky a tvoříčky tu namátkou máme pár dalších tipů:
♠ čtverečky 10x10 cm rovných 88 kousků/barev - tady - za krásných 265,- KčKdo z vás nakupuje výrobky z Číny? Ať už tedy na tomto webu nebo jiném? Co kupujete nejčastěji a jaký je vůbec váš názor na podobné obchody?



200 kusů plstěných koleček - výseků - o průměru 2,5 cm - mix barev za 85,- Kč klik
20 kusů javorových listů pro kanadské diy fandy tady - rozměr 8x8 cm a cena 205,- Kč
kdo potřebuje jen jednu barvu a větší kus, může sáhnout po obdélníku 45x90 cm a na výběr má hned z deseti barev a stát ho to bude 115,- Kč - tady
♠ a pokud se vám na Valentýna nechce utrácet za růže a následně je oškubat, abyste svému milému či milé zasypali postel, pak máte možnost pořídit plsťová ♥ 10 kousků (rozměr 30 mm) - vybírat můžete z několika barevných variant a vaše peněženka bude lehčí o 475,- Kč - tudy


2 komentáře:

  1. No vidíš, a já dávám za jednu plsť A4 20 kaček :D. Ta barevná škála je opravdu fantastická!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D musím říct, že fakt, když chceš něco pestrýho - neskutečný výběr a ty barvy nejsou vyblité nebo slabé - krásně svítí, takže za mě věc, kterou určitě využiju :)

      Vymazat

Každý komentář velmi potěší, i kdyby to byl obyčejný smajlík. Díky za Váš čas :)