úterý 21. května 2019

recenze produktu - peněženka

Trochu odbočíme od knih 


A dáme si balíček Made In China. Musím říct, že výběr začíná být otřesný, takže vážně zvažuji ukončení této spolupráce. Uvidíme, co bude v nabídce příště. Tentokrát, pokud jsem nechtěla zvolit vyslovenou zhovadilost, kterou neužiji, a jen se na ni bude prášit - v tom lepším případě, tak zbyla prakticky jen dnešní peněženka, která se hodí jako záložní či cestovní.

A jdeme konkrétně k produktu:

Dodací lhůta – hledám, hledám - objednáno 16.4. a balíček mi ve schránce přistál... 10.5. Čili celkem bleskové dodání a za mě rozhodně spokojenost.

Balení - už zaběhlý standard - čistá obálka, pořádně zabaleno. Vše čisté, kompletní, nezničené - juchů! Není nic k vytknutí.
První dojmy – jak nějak kulantně popsat peněženku? Prostě taková hranatá věc se zipem, patentkou a spoustou přihrádek! Originální název praví: Peněženka pro ženy s barevným zapínáním.

Avizované množství - 1 kus
Obdržené množství – 1 kus

Objednaná velikost - rozměry 12 x 9 x 2,5 centimetru odpovídají. Je to ta menší varianta dámské peněženky. Aktuálně dávám přednost velikosti dvakrát takové, ale klidně se může stát, že na čas sáhnu po této, kdybych používala menší kabelku. Naprosto odpovídá čili se vám nestane, aby přišla miniatura místo toho, co očekáváte.
Co víc říct k předmětu jako je peněženka - ušitá je výborně -  žádný kaz, nic šejdrem, nic nečučí, kde by nemělo. Maličko mě irituje růžový korálek, který bych osobně navlékla jinak, leč to je prvek, který si mohu snadno modifikovat, upravit, pozměnit a doladit podle sebe. Klidně případně celý vyměnit za něco jiného. Kapes na karty má peněženka dostatek a můj základní požadavek, aby byla přihrádka na drobné na zip a papírovky zvlášť je splněna. Co bych za sebe vytkla - je ten otřesný nápis, který jinak krásnou a vkusnou věcičku dost hyzdí.

Co říci k ceně - opět pokus o vtípek s cenou před slevou, která je stanovena na 536,- Kč - no ták! Pr*el si dělejte z plastelíny! Ovšem po slevě krásných 165,- Kč, což je o poznání rozumnější číslovka.

Ke šrajtofli (pardon - slovo peněženka už mě vážně unavovalo), o které byla dnes řeč, se prokliknete tudyma! A na výběr máte několik barevných variant - černá, modrá, béžová, růžová a červená.

Děkuji webu postovnezdarma.cz za poskytnutí zboží a za skvělou spolupráci. Článek je mým svobodným vyjádřením názoru. Nechválím z donucení. Když se mi něco nelíbí - stejně jako u knih - poznáte to :) Hezký večer, vaše Vendi. 

A jen tak zběžně se jukneme na alternativy:

 větší peněženka s motivy měst - co mě rotuje je chybějící vyfocení vnitřního rozvržení - cena 185,- Kč - klik
 celkem vkusná, opět větší, peněženka, kterou ovšem rovněž hyzdí nápis - cena 205,- Kč a několik barevných variant - tady
 menší, vkusná a na první pohled i elegantní peněženka v sedmi variantách za 245,- Kč - klik
♠ a na závěr další menší kousek se zajímavým povrchem v pěti různých barvičkách za 185,- Kč - tady

5 komentářů:

  1. Prdel si dělejte z plastelíny - naprosto boží hláška, kterou budu asi často používat, díky ti za ni! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neznáš? Vidíš, jak si u mě zase rozšíříš obzory a to ani nevím, odkud tuhle hlášku máme :D a seru magi v kostkách znáte? :D

      Vymazat
    2. Teď už jo :D. Seru magi v kostkách náhodou znám, ale vůbec nevím, odkud :d.

      Vymazat
  2. Moc hezké peněženky. Takové bych si také někdy chtěla pořídit. Nicméně teď jsem si pořizovala jednu novou z eshopu penezenky-ahal , takže mám na nějakou dobu vystaráno, ale poté, až se opotřebí po nějaké takové ráda skočím :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mrknu - díky za tip - tyhle jsou malé, ale vkusné a tu rošádu s cenami a naaranžovanými slevami? To dělají všude :D

      Vymazat

Každý komentář velmi potěší, i kdyby to byl obyčejný smajlík. Díky za Váš čas :)