neděle 6. listopadu 2016

Tip na dárek 6


Maličkost, která se hodí pro jakoukoli příležitost a udělá radost snad komukoli. Stačí vám k tomu osmnáct fotek a můžete se pustit do díla!

Fotodárky jsou kapitola sama pro sebe. Je jich tolik druhů, že člověk neví, co dřív. Magnetky, záložky do knížek, puzzle, trička, polštáře, fotoknihy, přáníčka, pohledy, pexesa... dá se najít spousta variant. My třeba každý rok necháváme dělat mojí babičce kalendář s pravnoučátky ve formátu A3, protože skoro nevidí a klasické fotky nemá šanci si nijak prohlédnout.

Letos jsem právě při tvorbě kalendáře narazila na naopak miniaturní dáreček, který jsem se rozhodla věnovat svým rodičům. Mají tam naši psí slečnu a všechna svá vnoučata. Kdykoli po ruce a u sebe. Dá se použít třeba jako přívěšek na klíče. 



Na fotografii to nevypadá, ale "desky" knížečky jsou tmavě modré, povrch semišový, zapínání na magnetek. Fotografie vytištěné na tvrdém lesklém fotopapíře. Pořizovací cena 399,- Kč. Trochu moc na tak malou věc. Zřejmě přirážka za originalitu. 

Zakoupeno na happyfoto.cz. Pořizujeme u nich fotoknihy, fotky i kalendáře léta a zatím bezvýhradná spokojenost.  Minifotoknížečku najdete konkrétně v této sekci. Většina věcí jde zadat a vyrobit online, pokud se však rozhodnete pro fotoknihu, bude potřeba stáhnout si jejich program, který běží bez problémů, je přehledný a nabízí spoustu jednoduchých funkcí na vyladění foto knihy k vaší spokojenosti. Mně chybí za loňský a letošní rok a upřímně vůbec netuším, kdy se k tomu dostanu, ale to je zase o něčem jiném a sem to nepatří. 

Zajímá vás, kde necháváme dělat polštářky nebo jaké další fotodárky doma máme a jak jsme s nimi spokojeni? Stačí říct a můžeme se tomu věnovat v jednom z dalších tipů ;-)

8 komentářů:

  1. No to je ale parádní věcička, to ti povím...a dokonce i s částečně praktickým využitím - jistou nepraktičnost vidím jen v tom semiši... choulostivém a snadno se ošoupávajícím až na podklad. Nicméně tady není ani tak důležitý obal, jako spíše obsah - a z vlastní zkušenosti vím, že fotky "vykoukat" nelze. :-D
    Nějakou dobu už mne znáš a víš, že sice neholduji minimalistickému stylu, ale ujíždím na všelikých zmenšeninkách.... takže toto mne vyloženě nadchlo.
    A pokud jde o tu ne zrovna přívětivou cenu... tak ta nebude ani tolik za originalitu, jako spíš za to, že je to takový mrńousek... u výrobku ze zcela jiného oboru mi před časem bylo vysvětleno, že čím menší předmět, tím vyšší náklady na jeho výrobu... prostě trpaslíci pracují jedině s vysokohorskou přirážkou. :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky se mi moc líbí :) hlavně ten nápad a podle mě to třeba babičkám udělá velkou radost, pokud tedy vidí - nebo vlastně všem, neboť ty obrázky si tam můžeš dát jaké jen chceš - nejen vnoučátka :) a chápu i tu cenu, celé provedení je velmi kvalitní včetně tisku a je to originální :) :)

      Vymazat
  2. Todle to je moc pěkný ale u nás nato nikdo moc není, já sem ráda když děti 2 do roka naženu k fotografovi na to jak jsou malí tak maj u toho řečí jak pubertáci až nakonec musím zařvat a pak jde všechno a manžel ten se výhradně fotí jen u toho co sám zastřelí nebo uloví :-) joo mám o zábavu postaráno furt

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. u nás právě zase ano - naši fotí pořád - zejména vnoučata a psiska :) já sama sebe ne, nemám to ráda, ale tak taky nebudu nosit své fotky na klíčích, že? :D páni - tak to je dobré! Hm, ale takový malý katalog nejlepších úlovků by se u manžela třeba ujal :D Nebo seznam přání toho, co by ulovit chtěl - obrázkový :)

      Vymazat
    2. Tak vonomu toho už moc nechybí:-) jen prý podle něho Jelen evropský ale pořádný ty jsou na Slovensku a to si splní příští rok jinak u nás už má všechno co není chránění zákonem:-) a jinak snad sob:-), medvěd:-) , bizon:-) a pak mu zbývá Afrika :-):-):-) no prostě co bude chráněný zákonem to se nebude muset mý ho chlapa bát :-) :-) :-)

      Vymazat
    3. Páni, tak to je hodně akční manžel! :) to bych ráda viděla :) u nás není lovec žádný, takže si to ani neumím představit - tahá úlovky domů nebo jak to funguje? :)

      Vymazat
  3. Jee! To je strašně krásné. Díky za super tip :)
    Ree

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rádo se stalo ;-) Hned, jak jsem to rozbalila doma, tak mi bylo jasné, že se o to s vámi musím podělit :)

      Vymazat

Každý komentář velmi potěší, i kdyby to byl obyčejný smajlík. Díky za Váš čas :)