sobota 27. března 2021

knihovna - N. Klasová: Stín z minulosti


Stín z minulosti nebo halucinace ze současnosti?

Ano, ten titulek trochu evokuje nějaký bulvární článek spíš než recenzi. Na tom budu muset ještě zapracovat. Ale dnes tu máme něco trochu jiného. Někdo možná ví, jiný to slyší prvně, ale sem tam přicmrndávám v Knižní díře. Buď právě recenzemi na knihy, nebo tvorbou některých meme a citátů na profilu na Facebooku. Nehraji si na brouka Pytlíka. Spíš je to pro mě jiná forma odpočinku, relaxace a rovněž seberealizace a učení. 

Proto se může stát, že tu občas nenajdete plnohodnotnou recenzi, ale spíše jakousi formu upoutávky. Právě jako dnes. Prostřednictvím Pointa Publishing se ke mně dostala elektronická verze knihy Stín z minulosti. Oč jde?

Stela přišla o manžela, ale snaží se být silná a vrátit se k normálnímu životu. Hlavně kvůli dcerce Sofii. Najde si novou práci, podnájem v malém domě a do života jí zanedlouho vstupuje nový muž – kolega Filip. Zpočátku se jeho šarmu snaží odolat, ale postupně si připouští, že by s ním mohla být znovu šťastná. Jenže netuší, že je tu ještě někdo jiný, kdo je schopen udělat cokoli, aby ji dostal zpátky. Stelu začíná dohánět minulost a na povrch se derou nečekané otázky. Kdo je onen muž? A byla smrt jejího manžela jen náhoda?

Za mě je anotace až příliš detailní - začínám mít totiž alergii na vyzrazení klíčových zápletek hned a bez uzardění. Jsou jiní specialisté, kteří do anotace vrznou i obří spoiler, ale to není naštěstí tento případ. Nicméně zajímá vás, co si o knize myslím? Pak klik na banner a hned se dozvíte hodnocení!




2 komentáře:

  1. Jediné, co mě fakt zaujalo, je ta postava na obálce. Takovou bych taky chtěla mít :D.

    OdpovědětVymazat

Každý komentář velmi potěší, i kdyby to byl obyčejný smajlík. Díky za Váš čas :)