neděle 30. srpna 2015

Interview se Snapem - díl 10.


Severus si posledně pustil pusu na špacír a rozhodně si nebral servítky, ale (teoreticky) ho omlouvá posilnění alkoholem. Dopustí se něčeho dalšího? Pojďme se bez dalších vytáček podívat, jak bude večer v domácnosti naší dvojice pokračovat ☺

párování: Severus Snape/Hermiona Grangerová - Snamionka
počet kapitol: zatím jedenáct sepsáno, celkem tak 15-18?
počet slov: bude doplněno, jakmile dokončím ;-)
betace: Wixie 
rating: zatím ne, s největší pravděpodobností bude na jednu nebo dvě kapitolky
shrnutí: Hermiona Grangerová klesla poměrně hluboko. Šlo by to i níž, ale zatím se drží. Jak to dopadne, když se kvůli práci setká se Severusem Snapem, aby nakonec zjistila, že pomoc člověk najde tam, kde ji nejméně čeká? O dalším ani nemluvě...

Veškerá práva ohledně tématu HP náleží J.K.Rowling, za vše ostatní je odpovědná má mysl v těsné spolupráci s mou fantazií. Píšu pro zábavu, čtenářky a ne pro zisk. Bez souhlasu autorky platí zákaz kopírování textu.


***část desátá***


Zvědavost ovšem plave i proti alkoholu, takže Severus hlemýždím tempem s oporou všech zdí, kolem kterých procházel, vyrazil za Hermionou. “Grange-miono,” zkomolil dohromady příjmení i křestní jméno. “Nemůžete něco nakousnout a pak si prostě odejít středem jako královna,” rozrazil bez varování dveře jejího pokoje.

“A vy byste ve svém věku měl vědět, že než někam vpadnete, tak se klepe,” napomenula ho naštvaně.

“Jsem tu doma,” opřel se o zárubeň dveří, aby neupadl a založil si ruce na prsou. “Takže, co že jste to zaslechla?” uhodil na ni.

“Řeknu vám to, až budete střízlivý,” odbyla ho a dál listovala v knize, do které se začetla, než ji nevychovaně vyrušil.

“Ne, řeknete mi to hned nebo si to řeknu sám,” zavrtěl hlavou a začal hledat hůlku.

“Nepolezete mi do hlavy v tomhle stavu,” odhodila knihu na postel a prudce vstala.

“Polezu si, kam budu chtít a kdy budu chtít. A ani nějaká přemoudřelá Nebelvírka mi v tom nezabrání,” lamentoval a konečně nahmatal svou hůlku.

“Ne! Naděláte akorát víc škody než užitku. Řeknu vám to, ale až mě budete vnímat,” trvala Hermiona na svém a chytila ho za zápěstí, aby s hůlkou nemohl nic udělat.

“Nebudete mi diktovat podmínky v mém vlastním domě. Okamžitě to vysypte nebo udělám něco mnohem horšího, než je použití nitrozpytu,” blýsklo se mu v očích a hlas mu zhrubl. Hermiona hlasitě polkla, ale už bylo pozdě na zastavení vzdoru. Neustoupí!

“Ne!” zopakovala rezolutně a zkameněla na místě.

“Ne?” probodl ji Severus pohledem. Pustil hůlku na zem, což byl názorný příklad, že byl skutečně pod vlivem, neboť střízlivý by se tak neohleduplného chování nedopustil. Ať už mluvíme o hůlce, nebo o tom, co se vzápětí stane mezi ním a Hermionou. Zpět k ději, okecávání nikoho nezajímá! Vzal konsternovanou Hermionu za pas a hodil ji na postel. Koleno jí vklínil mezi nohy a sklonil se nad ni. “Máš tušení, co Smrtijedi dělají ženám, které jim řeknou ne?” zeptal se jí tiše a zpříma hleděl do jejích šokovaných očí. Když se ho v náhlém záchvatu pudu sebezáchovy pokusila ze sebe odstrčit, chytil ji za obě zápěstí a uvěznil její ruce v ledovém sevření. “Cos slyšela?” tázal se Snape přísně. Hermiona znovu hlasitě polkla.

“To předvolání je jen habaďůra. Nový ministr se snaží udělat dojem a dobré jméno na veřejnosti. Malfoy byl před Starostolcem včera,” vychrlila ze sebe a doufala, že z ní brzy sleze. Ačkoli z něj měla strach, až jí tuhly svaly, cítila, že ji přitahuje. Jeho rty, hruď nebezpečně blízko té její. Koleno jen kousek od… definitivně se musela zbláznit!

“A ani to nebolelo,” odfrkl si Severus a chtěl vstát. Jenže potom neuváženě sjel pohledem na její rty. Tak mladé, plné a červené. Jeho opilecká mysl odhodila zábrany a prostě se hladově přisál. Nebral si servítky. Donutil ji rozevřít rty, nutno říct, že šokovaná Hermiona se de facto nebránila, a vklouzl dovnitř jazykem. Nespolupracovala, ale ani neprotestovala. Dál zkoumal její ústa, hrubě laskal rty, přitiskl se k ní a uvěznil ji pod sebou. Jakmile si uvědomil pnutí v jistých místech, prudce vstal.  “Abyste z toho taky něco měla,” ušklíbl se a odkráčel. Respektive trochu nejistě odvrávoral. Hermiona se bříšky prstů letmo dotkla rozbolavělých rtů a hleděla za mizející postavou v černém. Skutečně se to stalo? Severus Snape jí dost neomaleně strčil jazyk do pusy a bylo to… zatraceně… kousla se do rtu a zasyčela bolestí nad tou neuvážeností. “Vy jeden zatracenej bastarde, tohle jsme si nedomluvili!” vyletěla za ním, když se vzpamatovala.

“Copak? Chcete nášup?” otočil se na ni a málem upadl. Zachránil to v poslední chvíli pracovní stůl.

“Nejdete snad teď vařit nějaký lektvar, že ne?” sjela ho jako malého fracka, protože stáli v laboratoři.

“Merline, ty to vidíš a z výšky na to sereš,” zaklel Severus hrubě. “Ne, nejdu nic vařit. Možná tomu nevěříte, ale i v tomhle stavu jsem zodpovědný a nehodlám svůj dům vyhodit do vzduchu s vámi na palubě,” plácnul pěkný nesmysl. “Hledám něco na bolení hlavy, protože ráno mi bude pekelně zle a vy mi určitě nepomůžete,” uchechtl se. “Leda bych vám k tomu polibku ještě něco přidal,” zvedl obočí a Hermionu zamrazilo, protože jestli i další věci uměl stejně jako líbání… ajaj.  “Nepotřebuji nitrozpyt, abych do vás viděl, slečno vzorná,” probodl ji vševědoucím pohledem.

“Myslete si to dál, dobrou noc,” odvětila mu Hermiona a raději rychle vycouvala. Zaprvé do ní skutečně viděl a zadruhé nehodlala riskovat nic, co teoreticky připadalo v úvahu, a že se nabízela velká škála možností. O zodpovědnosti si v danou chvíli myslela své, ale přesto doufala, že Snape není opravdu tak praštěný, aby se do něčeho pouštěl, a půjde rovnou spát. Sama hodlala udělat totéž a dost se děsila rána.

8 komentářů:

  1. No jo, Severus předvedl Hermioně své dovednosti a už nám to začíná :D . Děkuji za kapitolu a budu se zase těšit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já děkuji za komentík. Inu... jak bych to řekla... jak přeskočí jiskra, jsou jen dvě možnosti - požár nebo hašení. Naše dvojice do toho zatím pořádně fouká! :D Jen aby jim to nelaplo za zadkem! :D

      Vymazat
  2. Alkohol a vztek boří zábrany a tady se to jen potvrdilo. Ale začínám mít dojem, že to bude Mia, která skočí do té postele a nakonec bude vyjeven Sev :D
    Liz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D uvidíš v neděli, kdo kam nakonec skočí ;-) musím říct, že tahle část se psala skoro sama :D

      Vymazat
  3. Alkohol je metla ľudstva a ako sledujem i čarodejníctva. Severus sa vďaka nemu choval ako malý fagan na piesočku, dupajúci nohou kvôli svojmu červenému vedierku. A možno aj lopatke, ktorú mu zlá Hermiona nechcela okamžite odovzdať.
    Vďaka Vendi, za kapitolku a zas v nedeľu... ehm.. alebo utorok?
    nad

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Čas od času je sklenička vína fajn, ale nesmí se to přehnat a Severus to prostě neustál :) On se snad pochlapí, až mu Hermiona tu lopatičku vrátí... nebo omlátí o hlavu? To se zatím nemůžu rozhodnout :D
      To máš jedno, zda neděle, úterý nebo pátek :-* ♥

      Vymazat
    2. Ak by som si mohla vybrať, hlasujem za "omláti" ;-)
      nad

      Vymazat
    3. Dobrá - beru v potaz :D :D ♥

      Vymazat

Každý komentář velmi potěší, i kdyby to byl obyčejný smajlík. Díky za Váš čas :)