neděle 27. září 2015

Advent 2015 volá!


Ne, vážně mi nestraší ve věži. Nebo jinak. Občas straší, ale tohle píšu při plném vědomí a jsem naprosto příčetná. Konec září klepe na dveře a co si budeme povídat, čas letí jako bláznivý (jak praví klasik). 

Kdo tu dnes hledá kapitolku, dočká se opět za týden. Ztenčila se mi rezerva. Nemusíte se bát, na pokračování se pilně a usilovně pracuje. Proč tu tedy dnes otravuji s adventem? Pravidelní čtenáři mého blogu ví, že každý prosinec běžel "seriál" 24 krátkých kapitolek na určité téma:

V roce 2012 trápila Hermiona chudáka Severuse poznáváním mudlovských her. 

V roce 2013 jsme Severusovi naordinovali, tedy spíše ministerstvo kouzel, týdenní zákaz používat hůlku i domácí skřítky. 

V roce 2014 jsme společnými silami obdarovali Severuse celou řádkou dárků a že mu z toho šla občas hlava pořádně kolem.

Nabízí se nám tedy otázka... Co vyvedeme letos? 



Wixie si vloni přála recepty na vánoční cukroví, takže jsem pilně fotila a součástí adventu proto bude nahlédnutí do naší předvánoční kuchyně a ukázka receptů, které jsou u nás oblíbené.


Vám, moji milí čtenáři, dávám tímto možnost také si něco přát. Cokoli. Jednorázovku, drabble, fotočlánek, odpověď na otázku... ze světa Harryho Pottera, seriálu The Blacklist či z obyčejného života. Nechám to čistě na vás. Fantazii se meze nekladou! Máte pár, o kterém rádi čtete? Zajímá vás kolik mám ve sbírce kachen, co právě čtu, proč mi učaroval Raymond Reddington (i s ním se připravuje na příští rok další povídka), jakému seriálu fandím, chybí vám drabble nebo jiná rubrika? 


Tímto se vám otvírá možnost, de facto neomezená, a já jsem sama zvědavá, zda a co si budete k letošnímu adventu přát ;-)



8 komentářů:

  1. Po prečítaní prvých riadkov si mi pripomenula nemenovaný obchodný reťazec, v ktorom sa už pred dvoma týždňami začali predávať čokoládové figúrky a adventné kalendáre :D Ale som rada že aj tentokrát bude oblúbenému profesorovi spríjemnený jeho advent.
    Teším sa, čo pre tentokrát vymyslíš pre Severusa ;-)
    Btw: Moje malé prianie :D Čo takto nejaký slash? Ten som u teba ešte nevidela :D ak však jednoznačne nie, nemám ti to za zlé :D, tak isto by som sa potešila peknému fotočlánku plného tvojich oblúbených fotiek/obrázkov zo sveta Harryho Pottera :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U nás jeden začíná už z kraje srpna a vyhýbám se mu zatraceně velkým obloukem! :)
      Určitě přijdu na něco, co Severusovi řádně zamotá hlavu a maličko ho potrápí a jsem ráda, že se na to těšíš, pokusím se nezklamat ;-)
      Foto článek je výborný nápad - zapisuji si na seznam úkolů!
      Co se slashe týče - pár věcí se tu objevilo. Nevím, zda jsi četla povídku Tři jsou víc než dva. To není typický slash, ale... nevyzradím pointu. Potom se tu objevilo pár jednorázovek a drabble - např.:
      Výzva 58 - Koule, pravítko, marmeláda
      A Little Snarry
      Velikonoční nedorozumění
      Vše v rubrice Jednorázovky - a potom Večírek, ovšem ten je na motivy seriálu The Blacklist (Černá listina) - zkusím zase něco malého pro potěšení vykoumat ;-)
      Díky za podnětný komentík ♥

      Vymazat
  2. Týjo, vůbec nic mě nenapadá. Možná šoupnout Severuse za trest na týden do mateřské školy jako učitele :D, to je totiž to nejkrutější povolání, jaké snad vůbec existuje :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale to je fajne krutý nápad! :D Už teď je mi Severuse vážně líto!! :D

      Vymazat
  3. Mala by som jeden diabolský nápad. Muehehehe...
    Snehová chumelica, v ktorej by sa nezávisle, vo svojich svetoch, ocitli Severus, Hermiona, Red a Lizzie by spôsobila, že by sa tieto dva svety premiešali. Ako? To by som nechala na Teba.
    Rozhovory dvoch chlapov, ktorých ego je väčšie ako mesiac v supersplne a dve ženské, ktorých výraznou črtou je (bola) celkom nízka dôvera v seba.
    Nechaj ich stvrdnúť na nejakej opustenej chate, kde by spoločne nielen čakali na zlepšenie počasia, ale aj... ;-)
    Alebo niečo celkom iné.
    nad

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Další z nápadů, který mě vážně nadchl! :D Ovšem - myslíš, že tu kupu testosteronu na jednom místě dámy vydýchají? :D :D

      Vymazat
    2. Ty by si zaručene našla niečo, čo by pánov udržalo na uzde. ;-) Napríklad fakt, že dámy si od prvého pohľadu nepadli do oka, lebo by z nejakého dôvodu nadobudli dojem, že tá druhá má snahu votrieť sa do priazne jej vyvoleného.
      Tak a teraz si predstav žiarlivé ženské a megachytrých chlapov v miestnosti, z ktorej nie je úniku.
      Severusovi a Hermione by si musela "nejako" stratiť prútik a Redovi s Lizzie zbrane.
      Trebárs ako následok záludnosti presunu do inej dimenzie.
      Alebo.... ;-)
      nad

      Vymazat
    3. Si piš, že najdu, i kdybych je měla přivázat ke zdi! :D
      Ty jsi geniálně krutá! :D
      Hm... to se bude psát skoro samo! :D

      Vymazat

Každý komentář velmi potěší, i kdyby to byl obyčejný smajlík. Díky za Váš čas :)