pondělí 21. května 2018

recenze produktu - povlak

Povlak na polštář!

Do třetice všeho - nejspíš dobrého - další recenze Send From China je tu. Dobře, tak to pojmenování nezní dvakrát lichotivě, ale není to teď in? Nakupovat píčovinky a krávovinky na asijských eshopech typu Alliexpres a spol? Netuším, zda to mám správně napsané, neb jsem si to nikdy nehledala. Jen tak, co sleduji pár blogerek, tak ty tam frčí ve velkém. No, protože tohle je malý rybníček, nehrozí taková velká spolupráce jako jinde, proto se jdeme podívat na další kousek a konec okecávání.




Zase to byl jemně oříšek. Myslím výběr, ne že by tam toho nebylo dost, ale spíš člověk nechce úplnou krávovinu - aby to taky k něčemu bylo. Stále mě zajímá kvalita šperků, jenže mě neoslovil žádný konkrétní kousek. Volba padla na povlak na polštář. Ryze praktická věc. Polštářů mám několik, proto pro něj snadno najdu využití  - teď už jen vybrat vzor.



1. Web jako takový – zopakuji to, co u první i druhé recenze: Nijak se neliší od spousty dalších. Barevný, pestrý, přehledný - lákající na výrazné slevy, zboží skladem - co si budeme namlouvat, většinu z toho nikdo z nás akutně nepotřebuje (většinou), ale sem tam nějaká ta blbost potěší. A jsou tam i praktické vychytávky. Jsou, skutečně!

2. Objednání - naprosto bez problémů! Delší čas zabral výběr. Všeho všudy tři kliknutí a je objednáno

3. Dodací lhůta – tak - už to hledám - objednáno 11.4. a balíček mi ve schránce přistál... 11.5. To se povedlo! Přesně měsíc. Krása.

4. Balení - zásilka přišla nepoškozená, krásně zabalená, nijak nezapáchající - rozhodně body hore! Body hore? Snad palec!

5. První dojmy – Dobré je, že člověk nečeká kdo ví jakou slávu. Spíš podvědomě právě naopak. Při rozbalování mě zarazil materiál. Měla jsem totiž za to, že by mělo jít o bavlnu. Což rozhodně neodpovídalo. Špatně jsem si to však pamatovala. Materiál je len a bavlna. Prakticky povlak vzhledově i dotekově připomíná jemnou jutu (pytlovina). Nekouše, ale nejsem si jistá, zda by bylo pohodlné na něm spát. K povlakům se prokliknete tudy.  Na výběr je z devíti designů.



6. Recenze samotná:

Avizované množství - jeden kus
Obdržené množství – jeden kus

Kvalita odpovídá tomu, co je slíbené na obrázku. Krásné syté barvy, drží tvar, nekouše. Zip funguje a otvor pro provlečení polštáře je dostatečně veliký. Z čeho mám obavy je praní - avizují, že na 40 stupňů. Osobně bych to napoprvé asi vzala v ruce čistě pro jistotu. Rozměr měl být 45x45 a perfektně sedí. Kdybych někdy nevěděla co, určitě bych sáhla po dalším vzoru nebo jiném druhu - mají jich několik - viz odkazy níže. S čím se trošku peru je ta příměs lnu. Polštář je pohodlný, o tom žádná, ale tvrdší čili za záda či pod nohy ok, ale pod hlavu? Bála bych se zejména pocení nebo mokré hlavy po koupání, aby nebyla barva všude. Kdybych na nějaký nedostatek v průběhu užívání přišla, udělám edit :)



Co je ovšem k zamyšlení - cena - běžná cena 465- Kč? Jako vážně? Vsadím se, že všemi oblíbené Ali nebo eBay nabízí stejnou kvalitu za nesrovnatelně lepší peníz. Teď je ovšem cena AKČNÍ a to 179,- Kč. To je rozhodně znatelně méně, ovšem i tak stále diskutabilní. 

V nabídce vyjma těchto "duhových" variant najdete třeba:

 variace na hudební tématiku 45x45, materiál plátno - klik cena 175,- Kč
 téma město a vesnice 40x45, materiál polyester - klik  cena 205,- Kč
 (má srdcovka) britské vzory 45x45, materiál bavlna a plátno - klik cena 185,- Kč

Děkuji webu postovnezdarma.cz za poskytnutí zboží a za skvělou spolupráci. Článek je mým svobodným vyjádřením názoru. Nechválím z donucení. Když se mi něco nelíbí - stejně jako u knih - poznáte to :) Hezký večer, vaše Vendi. 


2 komentáře:

  1. Upřímně mi přijde přemrštěná i cena po slevě. Ale zase je fakt, že kdybych si ho chtěla doma ušít, takovou látku nejspíš nenajdu. Materiál mi přijde trochu podobný tomu, čím se potahují sedačky :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasný - je to moc a navíc za ten matroš děs - na aliexpresu bez poštovnýho klidně i do stovky a podle recenzí pěkné, takže to občas nechápu - být to třeba s výplní - ok - to ty dvě stovky po slevě chňápu, ale jen za futral? :D

      Vymazat

Každý komentář velmi potěší, i kdyby to byl obyčejný smajlík. Díky za Váš čas :)